Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Behandeling? Maak de juiste keuzes!
  Rate this post

  De diagnose ‘kanker’ (of een andere ernstige ziekte) zet een leven op zijn kop en brengt je in een emotionele achtbaan.

  Uit onderzoek is gebleken dat bijna 30% van de patiënten aangeeft dat de eigen emoties tijdens het gesprek met de arts een rol hebben gespeeld bij keuzes omtrent de behandeling.
  Een goede voorbereiding van het gesprek helpt je om gerichte vragen te stellen en de gekregen informatie te verwerken. Hiermee kun je de juiste keuze(s) maken omtrent behandelingen.
  LINKinZORG biedt onder andere advies rond de voorbereiding van een gesprek met de arts en biedt tevens begeleiding bij het traject van diagnose, behandeling en revalidatie. Hierdoor kun je, met de juiste ondersteuning, jouw ziekteproces zo goed mogelijk doorlopen.
  Neem contact op voor meer informatie en vergoedingen, of kijk op de website.

  Ziekte­proces optimaal doorlopen
  Tien jaar geleden bleek mijn vader ernstig ziek. Direct besloot ik om zijn ziekte­proces te begeleiden. Dankzij mijn achtergrond als verpleegkundige begreep ik gelukkig de taal van de artsen. De organisatie en het geregel rondom zijn diagnose en behandeling bleken echter een flinke dagtaak. Achteraf besefte ik dat ik deze tijdrovende taken ook uit handen had kunnen geven. Dan had ik die kostbare tijd op een andere manier met mijn vader kunnen doorbrengen. Dit besef bracht mij op het idee om LINKinZORG op te richten. Het is mijn missie om kankerpatiënten hun ziekte­proces optimaal te laten doorlopen, met behoud van kwaliteit van leven.

  Sandrine Kwast
  eigenaar van LINKinZORG

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply