Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Behandelingen geven energie en rust’
  Rate this post

  Als ik mijn eigen tekst van ruim vier jaar geleden * teruglees, ben ik trots op mezelf. Mijn leven is nog steeds op orde en op de rails in een trein, die met de obstakels in het leven moet blijven rijden. Ik ben trots op mezelf, mijn vrouw en kinderen. Waarom noem ik mezelf eerst? Heel simpel. Christien heeft mij geleerd dat je altijd vooraan in je eigen rij moet staan. Geen egoïsme, maar zorgen dat het goed met je gaat, is voor mij een eerste vereiste om ervoor te zorgen dat het goed gaat met de mensen om je heen. Je kunt er dan ‘zijn’.

  Verwijzend naar mijn alcoholverslaving ben ik na ruim vier jaar nog steeds droog zonder terugval. Ik weet dat je het zelf, en vooral voor jezelf moet doen. De warme en energie-gevende behandelingen van Christien zijn niet alleen voor het stuk verslaving voor mij essentieel, maar zeker ook voor allerlei andere uitdagingen, die je in je schoot geworpen krijgt. Je kinderen groeien op met hun besognes. Zij maken keuzes die niet de jouwe zijn en vallen hun eigen builen.
  Nog steeds bezoek ik maandelijks Christien en geniet van de behandelingen, die mij nog steeds veel energie, rust en ondersteuning geven. Zij is voor mij een geweldig klankbord. Zonder uitzondering heb ik met Christien tussen de behandelingen door contact via een appje, kort of lang.
  Even iets delen en daarna een kort woordje van Christien is altijd een goed ruggensteuntje of samen genieten van een gebeurtenis of beleving.
  Samen met mijn vrouw en kinderen, Christien en de wekelijkse bezoekjes aan de AA-groep in Roosendaal (een aanrader voor mensen net als ik), blijf ik op de eerste plaats een droge alcoholist. Dit is de eerste vereiste om in mijn kracht te kunnen blijven.
  Mijn rugzak is inmiddels gevuld met gereedschap. Dit gereedschap draagt bij de lastige vraagstukken en tegenslagen in het dagelijkse leven aan te kunnen. Veel van dit gereedschap heeft de inscriptie ‘CvD’. Ik ben nog ­dagelijks blij dat Christien op mijn pad gekomen is.
  – een bijzonder tevreden client met veel waardering voor Christien

  * Hierbij verwijs ik naar mijn stukje tekst op de website van Natuurgeneeskunde Plus, onder ‘Referenties’: Ad Konings, ‘Leven op Orde’, 19 januari 2012.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply