Rate this post
 • Behandelingen voor je voeten en benen
  Rate this post

  Heerlijk, zomer! Daar hebben we ­allemaal naar uitgekeken. Maar nu heeft ons ­lichaam wel wat extra verzorging nodig.

  De voeten hebben weer een lange periode in dichte schoenen gezeten. In de zomer mogen ze weer gezien worden. Vaak is een heerlijke pedicurebehandeling dan geen overbodige luxe. De voeten brengen ons immers overal naartoe.
  Straks met mooi verzorgde voeten in de slippertjes? Neem nog een pedicurebehandeling voor je voeten, nagels mooi gepolijst, eelt en velletjes verwijderd. En een mooie nagellak mag dan niet ontbreken.
  Nu een pedicurebehandeling met gellak die wekenlang mooi blijft zitten. Prachtig verzorgd de zomer in voor maar € 25,-!
  Ook mogen de benen weer gezien worden. ­Verzorgde, gladde benen zonder stoppels. Dit kun je bereiken door middel van harsen. Met harsen haal je de haar met wortel en al uit de huid, en dit resulteert in wekenlang gladde benen. Dit is al mogelijk vanaf € 17,50. Vraag naar de mogelijkheden.
  Wij verzorgen ook bindweefselmassages voor de benen. Deze massage stimuleert de doorbloeding. Daardoor worden de toevoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen geactiveerd. De massage prikkelt ook de huid om nieuwe elastine en collagene vezels aan te maken. Dit helpt om de benen er gladder en strakker te laten uitzien. Nu 6 behandelingen in kuurvorm voor € 120,-.
  Om de gezichtshuid zomer klaar te maken, kun je een pre-zomerbehandeling boeken. Je huid wordt behandeld door een ervaren schoonheidsspecialiste, die je huid ­optimaal verzorgt en voedt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply