Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Behoefte aan orde op zaken en overzicht?
  Rate this post

  Ben jij ook voortdurend allerlei spullen kwijt? Weet je niet of je wel alle reke­ningen betaald hebt? Je bent niet de enige. Veel mensen zijn het overzicht thuis of op hun werk(plek) kwijt. Het is dan fijn om samen met een buitenstaander een blijvende oplossing hiervoor te vinden. Bij INC Professional Organizing ben je aan het juiste adres. Ik help je graag je leven weer in ‘control’ te krijgen.

  Wat levert het je op?
  Als je één van de zaken, zie het bovenstaande kader, met een Professional Organizer oppakt, scheelt dat je niet alleen tijd, ergernis, energie en geld. Het creëert ook ruimte en rust in je hoofd en op je werk(plek). Ingrid Strooij: ‘Mensen helpen zit in m’n aard. Ik ben een ge­boren aanpakker en ik wil anderen graag ondersteunen met mijn organisatietalent en gestructureerde aanpak.
  Samen gaan we jouw uitdaging aan
  Ik hanteer hierbij de code van ethiek van de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers).’ Je leert hoe je keuzes kunt maken rond de ordening van spullen en krijgt tips waarmee je dit ook kunt volhouden. Ingrid kan je ook helpen bij het voorbereiden van je verhuizing of bij het leeghalen van een woning van een over­leden familielid.
  Wil je ook je leven weer ‘in control krijgen?’ Neem dan snel contact op met Ingrid en ontvang in 2016 bij een minimale afspraak van 2 uur, het 1e uur gratis!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply