Rate this post
 • Beken kleur!
  Rate this post

  Waarom zou je kleur bekennen? En wat bedoel ik daarmee? Voordat ik je dat ga uit­leggen, zal ik mij eerst zelf voorstellen. Ik ben Anja Wierda van Parpari Imago Consultancy en ik ben gediplomeerd imagoconsultant. Dames en heren kunnen bij mij terecht voor een kleurenanalyse, kledingstijladvies, garderobecheck en personal shoppen. Verder verkoop ik sieraden, shawls, make-up, lederen heren riemen, tassen en cadeaubonnen in ieder gewenst bedrag.

  Terug naar kleur bekennen. Hiermee bedoel ik: welke kleuren laten je stralen, maken je mooi? Je hebt zelf vast al ontdekt dat de ene kleur mooier is dan de andere kleur. Bij het ene kledingstuk krijg je complimenten en bij het andere kledingstuk krijg je misschien te horen ‘Ben je niet lekker of ben je moe?’ Dit heeft te maken met de ondertoon van je huid.
  Wist je dat het dragen van verkeerde kleuren jou een ‘foute’ uitstraling geeft, zoals meer belijning in je gezicht, je lijkt ouder, vermoeider, verdrietig of soms zelfs ziekelijk. Oneffenheden in de huid zoals puistjes en pigmentvlekken zijn meer zichtbaar.
  Wist je dat met de juiste kleuren de oneffenheden in het gezicht minder zichtbaar zijn en je ogen stralender worden? Kortom: je ziet er goed uit! En wie wil dit niet?
  Helaas kan bij ziekte de natuurlijke kleuring van de huid reageren op bijvoorbeeld de medicatie die men heeft. Dat is eigenlijk heel jammer. Om er dan juist in deze (moeilijke) periode goed te blijven uitzien, is het belangrijk dat je van jouw persoonlijk kleurenpalet op de hoogte bent. Je voelt je zelfverzekerder. Dat is niet alleen voor jouzelf fijn, maar ook voor de mensen om je heen. Kleur is te gebruiken in iedere situatie. Van casual tot chique, van zakelijk tot avond­kleding, van alledaags tot bruidskleding. Wil je weten in welke kleuren je het mooist bent? Maak dan een afspraak en beken kleur!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply