Rate this post
 • Beleef de zorg voor nieuw leven
  Rate this post

  Je zwangerschap is een heel bijzondere tijd: je bereidt je voor op de komst van je kindje. De bevalling en kraamtijd zijn periodes die je je verdere leven zullen bijblijven. Daar zijn wij ons bewust van, en daarom is het voor ons ook van het grootste belang dat jij hiervan kunt genieten.

  Voor Careyn Kraamzorg heeft kwaliteit van zorg de allerhoogste prioriteit. Wij bieden professionele zorg die bij je past, zodat je onbezorgd kunt genieten van je zwangerschap en kraamtijd.
  Al vanaf het moment van inschrijving bespreken we met je wat jouw verwachtingen en wensen zijn. Samen stemmen we de zorg voor de kraamperiode af, want in je kraamweek draait het tenslotte om jou en je gezin.
  Ons uitgangspunt is om een vaste kraamverzorgende in het gezin te bieden. Een vertrouwd gezicht geeft rust en een prettig gevoel tijdens je kraamtijd. Dat vinden wij belangrijk en daar streven wij dan ook naar.

  Professionele kraamverzorgenden
  Wij werken alleen met gediplomeerde kraamverzorgenden. Zij geven op vakkundige wijze zorg aan moeder, pasgeboren baby en het gezin, en assisteren bij de bevalling. Uiteraard worden zij ook regelmatig bijgeschoold en elk jaar opnieuw getoetst op hun kennis en vaardigheden. Zo ben jij ervan verzekerd dat je kraamverzorgende goed op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen in haar vak.
  Aantal uren kraamzorg
  Tijdens de intake wordt volgens het Landelijk Indicatieprotocol een inschatting gemaakt van het aantal uren kraamzorg dat je nodig hebt. Bij ons ben je ervan verzekerd dat je dit aantal uren ook krijgt. Zo weet je zeker dat je voldoende zorg krijgt tijdens deze bijzondere periode.

  Meer dan kraamzorg alleen
  Careyn Kraamzorg biedt naast het leveren van kraamzorg thuis en het assisteren bij de bevalling, diverse andere producten en diensten. Voor de zorg van borstvoeding hebben wij bijvoorbeeld eigen lactatiekundigen in dienst. Zij kunnen advies geven en hulp bieden bij problemen met borstvoeding. Ook kun je bij Careyn Kraamzorg terecht voor informatiebijeenkomsten rond borst-/ flesvoeding of voor een cursus borstvoeding van 3 dagdelen. Verder geven wij cursussen ter voorbereiding op de bevalling en de periode daarna.

  Over Careyn Kraamzorg
  Careyn Kraamzorg is met jaarlijks meer dan 10.000 kraamverzorgingen een vertrouwd adres in grote delen van Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Ook zijn wij ISO-HKZ-gecertificeerd en in het bezit van het WHO-certificaat Zorg voor Borstvoeding. Wij hebben 6 centraal gelegen vestigingen in ons werkgebied, te weten de vestiging Alphen aan den Rijn, Breda, Capelle aan den IJssel, Rijswijk / Delft, Utrecht en Vlaardingen.

  Inschrijven kan via de website of telefonisch met onze cliëntenservice op 088-1239999.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply