fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • ‘Ik beleef de wereld zó anders…’

    ‘Door een aantal flinke tegenslagen op het werk was ik nogal afgestompt geraakt. Ik had een muurtje om me heen gebouwd en geen behoefte meer aan sociaal contact. Op een gegeven moment begon het me wel erg op te vallen hoeveel ik was veranderd. Toen begon het aan me te vreten: dit gaat niet de goede kant op!’

    ‘Op de website van Aline ter Weeme, Reiki Master in het Usui Systeem, vond ik nuttige informatie en herkenning. Bij de reacties las ik onder andere: ‘Bij Aline heb ik altijd een momentje voor mezelf: totaal tot rust en in evenwicht komen. Ik heb meer energie en zit minder in mijn hoofd. Het is heerlijk! Ik zou zeggen: ga het zelf ervaren!’ Eigenlijk had ík dat ook wel nodig, zo’n momentje voor mezelf. Als ik na een behandeling écht minder in mijn hoofd zit, dan is dat me alles waard, dacht ik. Niet lang daarna lag ik zelf op de behandeltafel. Ze zeggen dat mensen die voor Reikibehandelingen kiezen, ervaren dat hun vitaliteit en zelfvertrouwen toeneemt. Dat is zeker het geval, want na vijf sessies kon ik meer genieten van het leven en beter slapen. Hierdoor had ik ook energie om leuke dingen te ondernemen in mijn vrije tijd. Die positieve energie vertaalde zich langzamerhand naar een betere sfeer op het werk. Eigenlijk is de negatieve spiraal een positieve geworden. Nu ik gemakkelijker kan omgaan met dingen die ik eerder frustrerend vond, beleef ik de wereld zó anders. Het is echt weer een fijne plek om te zijn!’

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply