Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ben je het praten zat?
  Rate this post

  Ben je het zat om steeds maar weer te praten over je gevoelens? Leer je emoties kennen en ermee ­omgaan door middel van schilderen of tekenen. Leer om je intense verdriet of onverwerkte verleden de ruimte te geven. Vanuit je intuïtie je emoties laten stromen onder deskundige begeleiding.

  Ook kinderen hebben veel baat bij deze aanpak en maken vaak de mooiste dingen. Al tekenend en schilderend ­vertellen ze hun verhaal. Het gaat dan eigenlijk vanzelf.

  Ondersteuning
  PrevoConsultancy biedt je ondersteuning bij een dergelijk probleem of bij gezins- of gedragsproblemen met ­kinderen, en hanteert daarbij een totaal andere aanpak. De basis hiervan is en blijft ‘De Jacobs Ladder’, een uniek en krachtig instrument, dat als leidraad dient om een gedegen plan van aanpak te maken. Samen aan de slag. Natuurlijk kan dat ook voor de gezelligheid, om samen met je gezin te schilderen of te koken.

  Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer weten, kijk dan eens op www.prevoconsultancy.nl of www.ateliermarijke.nl. Je kunt ook bellen met mij.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply