Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ben jij emotioneel in (on)balans?
  Rate this post

  Wanneer je niet lekker in je vel zit, is normaal functioneren lastig en kost het je veel energie. Spanning, emoties en negatieve gedachten krijg je er dan gratis bij! Herkenbaar?

  Het leven is niet altijd mooi en leuk. We komen allemaal regelmatig in lastige, vervelende of zelfs schokkende ­situaties terecht. Onze emoties en gedachten bepalen dan voor een groot gedeelte hoe we ons gedragen. De ene uit zich té emotioneel en de ander heeft juist moeite om zijn emoties te tonen. Tot welke categorie behoor jij?

  Doel workshop
  Het verminderen van stress, spanning en emoties is eenvoudiger dan je denkt. In de eendaagse workshop ‘Emotioneel in (on)balans’ leer je meer over je eigen gevoelens. Je wordt je bewuster van jezelf. Na deze dag weet je hoe je emoties beter kunt hanteren en hoe je beter voor jezelf (je lijf) kunt zorgen. De workshop is geschikt voor iedereen die concreet aan de slag wil om lichamelijk en emotioneel meer in balans te komen en minder stress wil ervaren. De inzichten die je krijgt, zijn zowel zakelijk als privé eenvoudig en zeer toepasbaar.

  Resultaten:
  – Je krijgt meer grip op je gedrag, gedachten en emoties
  – Je komt meer in contact met jezelf en je emoties
  – Je leert hoe je spanning en stress kunt ontladen.
  – Lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen zelfs
  – Je krijgt tools om relaxter te worden en te blijven (waaronder TRE).

  Programma
  Op een veilige manier en in een vertrouwelijke sfeer gaan we één dag met elkaar op pad. Naast wat theorie doen we praktische oefeningen. Ons programma bestaat uit 3 hoofdaspecten:
  1. Inzicht krijgen in je eigen gedachten en emoties
  2. Beter leren omgaan met je gedachten en emoties
  3. Je leert de TRE-zelfhulpmethode om spanning en stress te ontladen

  Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in via de website van Doomernik Training & Coaching. Het aantal plaatsen is beperkt. De kosten bedragen € 99,- (inclusief koffie, thee, water, lunch en TRE-boekje. Locatie: Rosmalen. Kijk voor data en locaties op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply