Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ben jij helder ziend?
  Rate this post

  Het zicht is een van onze belangrijkste zintuigen. Wanneer je nooit problemen hebt met zicht, sta je daar waarschijnlijk niet zo snel bij stil. Maar op het moment dat er problemen ontstaan met lezen, auto rijden of in het donker kunnen kijken, word je je er al gauw bewust van.

  Draag jij al jaren lenzen of een bril? Dan weet je hoe vervelend het is als je die even niet tot je beschikking hebt. Wanneer je bril moet worden vervangen of je een hebt lens laten vallen en bent kwijtgeraakt bijvoorbeeld en je tijdelijk al wazig ziend door het leven moet. Hoe heerlijk zou het zijn om ‘s ochtends je ogen te kunnen openen en onmiddellijk scherp te zien!

  Weer scherp zien
  Misschien weet je het nog van vroeger, of misschien heb je al zo lang je je kunt herinneren een oogafwijking. Hoe het ook zij, in veel gevallen is het mogelijk scherp zicht (terug) te krijgen. Dat kan aan de hand van een ooglaserbehandeling. Vaak kan dat helpen het zicht sterk te verbeteren, en soms de afwijking compleet te doen verdwijnen.

  Verschillende methodes
  Er zijn verschillende methodes die kunnen worden ingezet, waarbij de laser vaak een hoofdrol speelt. Bij een Lasikbehandeling wordt met de laser een flinterdun flapje in het hoornvlies gemaakt. Daarbij worden de ogen door een computergestuurde laser volledig gecorrigeerd. Bij de andere methode haalt de arts het bovenste beschermlaagje van het hoornvlies af, om vervolgens het hoornvlies tot de juiste sterkte te corrigeren.

  Gemak en plezier
  Veelal zijn laserbehandelingen om de ogen te corrigeren zeer aan de prijs. Hoewel het om een relatief snelle ingreep gaat, kan dat toch een hoge drempel zijn om de behandeling te overwegen. Dat is jammer, wanneer je er zoveel gemak en plezier voor terugkrijgt. IM Medical Travel besloot zich daarom in te zetten om mensen met een meer betaalbare behandelaar te verbinden.

  Weer helder zien
  Deze behandelaren bevinden zich veelal in Turkije, waar de prijzen lager liggen door lagere arbeidskosten. Dat levert niet alleen kostenbesparing op. Doordat reis, verblijf en behandeling georganiseerd worden en je zoveel mogelijk wordt ontzorgd, biedt dat bovendien alle tijd en ruimte om je te volledig te richten op herstel en ontspanning. Zodat jij weer kunt genieten van een mooi – en vooral helder! – zicht.

  Op vakantie behandeld
  Lauren (41): ‘Net als mijn moeder had ik van jongs af aan een redelijke oogafwijking. Al toen ik een jong meisje was, droeg ik daarom een bril. Dat vond ik niet leuk, maar gelukkig waren er steeds meer hippe monturen waaruit ik kon kiezen. Toen ik lenzen mocht proberen, ben ik daar wel meteen op overgestapt. Dat vond ik toch makkelijker met make-up, tijdens sport en ik voelde me er prettig bij.’
  ‘In de afgelopen jaren kon ik alleen steeds slechter tegen de lenzen. Mijn moeder besloot haar ogen te laten laseren, maar ik vond dat toch best duur en ook wel spannend. Toen de behandeling bij haar goed was gegaan en ik zag hoe blij ze ermee was, begon het bij mij toch ook te kriebelen. Tijdens mijn oriëntatie kwam ik IM Medical Travel op het spoor. Dat voelde meteen goed!’
  ‘Na op een consultdag te zijn geweest, besloot ik de stap te wagen. Het leuke was, dat ik er meteen een vakantie aan vast kon plakken. Heerlijk was dat! De behandeldag verliep eigenlijk precies zoals verwacht, er waren geen verrassingen omdat ik goed was ingelicht. In de periode erna merkte ik dat mijn zicht vooruit bleef gaan, en inmiddels heb ik helemaal geen bril of lenzen meer nodig. Dat is echt zalig!’

  Over IM Medical Travel
  IM Medical Travel is opgericht door Ilona Benders, nadat ze twaalf jaar werkzaam was geweest in de medische sector in Turkije. De zeer ervaren Ilona is gespecialiseerd in medische en cosmetische behandelingen en spreekt de Turkse taal vloeiend.

  Door de ervaring die ze heeft opgedaan in Turkije, kan ze haar cliënten voorzien van de beste klinieken en specialisten. IM Medical Travel biedt medische reizen aan, zodat mensen behandelingen kunnen afnemen die betaalbaar zijn én op kwalitatief hoog niveau. Bij sommige mensen bestaat een zekere angst om naar het buitenland te gaan voor een behandeling. Onterecht, want de lagere prijzen zeggen niets over het niveau van de zorg.

  Andere behandelingen

  Tandheelkunde
  IM Medical Travel biedt ook reizen aan gericht op tandheelkunde. Er zijn verschillende typen behandelingen die kunnen worden uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn implantaten, kronen, bruggen, facings, (klik)prothese (all-on-4 en all-on-6), complete gebitsrenovatie en tanden bleken.

  Haartransplantatie
  Ook haartransplantatie behoort tot de mogelijkheden. Bij een FUE haartransplantatie wordt het eigen hoofdhaar gebruikt om de haardos voller te maken. Doordat de haarzakjes een voor een uit de haarkrans worden gehaald en vervolgens naar de gewenste locatie getransplanteerd, laat deze methode geen littekens achter.

  Cosmetische behandelingen
  Een ooglidcorrectie is een populaire en toegankelijke cosmetische ingreep die de specialisten van IM Medical Travel kunnen uitvoeren. Ook een wenkbrauw- of voorhoofdlift behoort tot de mogelijkheden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply