Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ben jij na je vakantie ook zo toe aan vakantie?
  Rate this post

  Het vooruitzicht op de vakantie is heerlijk: eindelijk tot rust komen en heerlijk genieten. Maar voordat jij in die strandstoel ligt, moet je nog door een barrière van stress heen. Je wilt het huis nog schoonmaken en de was erdoor draaien. Je moet de koffers nog pakken en de kat moet een opvangadres hebben. Je stress-systeem draait overuren!

  En dan heb je eindelijk rust. Je bent op je vakantiebestemming en je kunt even alle drukte en stress achter je laten. Je hervindt jezelf, je slaapt bij, je doet alleen maar dingen die je leuk vindt. En dan is het moment aangebroken dat je weer thuiskomt en struikelt over de vuile wassen en de berg post. De kinderen willen aandacht, de kat is ziek en de koelkast is stuk gegaan. Weg ontspanning! Hoe zorg je er in deze hectiek voor dat je aan jezelf toekomt en dat je je stress-systeem weer uitzet?

  Kies voor een ontspanningsmassage bij Lady Massage in Deventer. Je kiest zelf de duur van de massage en vervolgens lig je ontspannen op de behandeltafel, terwijl Esther je vakkundig onder handen neemt. Het doel van de ontspanningsmassage is, hoe kan het ook anders, ontspannen! Door massage komen je lichaam en je hoofd tot rust en dat is ontzettend belangrijk om goed te blijven functioneren en de drukte van alledag aan te kunnen. Gun jezelf regelmatig die volledige ontspanning, want je verdient het!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply