Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ben jij tevreden met je figuur?
  Rate this post

  Slechts weinig vrouwen zijn voor de volle honderd procent tevreden met hun figuur.
  Er valt altijd nog wel iets te verbeteren nietwaar? Maar werken aan een beter (niet per se perfect) figuur kost veel tijd, inspanning en doorzettingsvermogen. Bovendien is het lastig om precies op die plek centimeters te verliezen waar jij het wilt. Niet met de Bailine (‘Bajlijn’)-methode!

  Bailine is de succesvolle Scandinavische methode voor individuele figuurvorming, voedingsadviezen, mentale training en pijnbestrijding. Bailine is het totaalconcept voor vrouwen die fitter, strakker en met meer zelfvertrouwen in het leven willen staan.
  Margriet den Hartog, eigenaresse van twee Bailine figuurstudio’s in Den Haag en Rijswijk: ‘Bij Bailine trainen we je spieren door middel van repeterende pulsjes. Heel gericht op plaatsen waar jij het wilt, verlies je centimeters, zonder moeite.’ Margriet laat een van de cabines zien waar de behandelingen plaatsvinden: een strakke en frisse privéruimte (altijd prettig) met daarin een bed waarnaast de simulator hangt. Een sessie duurt een half uur en staat gelijk aan twee uur krachttraining in de sportschool! Margriet: ‘In dat halve uur kun je lekker even lezen of een muziekje luisteren, terwijl je lichaam steeds strakker wordt. We kunnen het hele lichaam aanpakken, maar ook heel gericht werken op de buik- en rugspieren, bovenbenen en billen, maar ook voor slanke dames op alleen huidversteviging, minder cellulite en striae enzovoort. Na vijf sessies zie je en voel je meestal al resultaat.’

  Bailine: meer dan figuurvorming!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply