Rate this post
 • Ben jij wel gelukkig?
  Rate this post

  Voor mij is ‘gelukkig zijn’ in harmonie zijn met alles wat er is. Vrij van angsten, vrij van conflicten, vrij van conditioneringen en overtuigingen, vrij van geliefd willen zijn enzovoort. Kortom: leven in vrijheid met alles wat er is. Daarmee bedoel ik niet dat er geen angst, geen verdriet of verlangen is. Of dat er geen overtuigingen of conditioneringen zijn. Ik bedoel, dat alles er mag zijn zoals het zich aandient, zonder in gevecht te zijn.

  Voel jij je gelukkig? Of ervaar je momenteel strijd met hoe de dingen lopen in je leven? Ervaar je conflicten, angsten, weerstand, boosheid, verdriet of onvrede en wil je daar vrij van zijn? Ieder mens is uniek en gelukkig zijn heeft voor iedereen een andere betekenis. Ik help je dan ook graag om weer gelukkig te worden.
  Op mijn website staan mijn specialiteiten. Twee daarvan zijn Biodynamische Craniosacraal therapie en Transmuteren.

  Zelfhelend vermogen ondersteunen
  Biodynamische Craniosacraal therapie is een meditatieve, spirituele en holistische vorm van lichaamsgerichte therapie, met als essentie het ondersteunen van het zelfhelende vermogen. Tijdens een Biodynamische Craniosacraal sessie word je behandeld met een lichte aanraking op verschillende plekken van het lichaam. Je voelt je lichaam langzaam ‘zakken’, zacht en één worden.
  Zodra de dagelijkse stress van je afglijdt en je rustig en stil wordt, kan de gezondheid zijn gang gaan. Het lichaam krijgt de kans om zich volledig te ontspannen.
  Biodynamische Craniosacraal therapie heft blokkades op, is rustgevend, vermindert stress, verhoogt de vitaliteit en brengt duurzame veranderingen teweeg. Het ondersteunt bij het verwerken van traumatische gebeurtenissen, stimuleert het herstel bij ziekte, versterkt het lichaam tijdens de chemotherapie en bestraling, activeert het zelfhelende vermogen en begeleidt je bij het bewustwordingsproces.

  Oude ballast opruimen
  Transmuteren is een manier om problemen en blokkades op te lossen. Het is een prachtig instrument om pijn, angsten, emoties en woede die je in jezelf tegenkomt, te transmuteren. Het is ongelooflijk simpel en heel effectief. Tijdens deze workshop leer je dit bijzondere instrument begrijpen en hanteren. Je krijgt uitleg over de achtergronden en mogelijkheden van de nieuwe energie. Dankzij deze workshop krijg je voldoende houvast en inspiratie om alles wat transmuteerbaar is vanaf dan te transmuteren. Daarmee kun je jezelf en anderen helpen oude ballast op te ruimen. Je hebt een fantastische manier geleerd om je onverwerkte verleden op te lossen; een manier die je altijd bij de hand hebt. Deze workshop is voor iedereen die zich wil ontwikkelen en op een andere manier een onverwerkt verleden en pijn wil oplossen.

  Wil je gelukkig zijn of weer gelukkig worden? Je bent van harte welkom; ik wijs je graag de weg.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply