Rate this post
 • Benadruk je natuurlijke schoonheid!
  Rate this post

  Je bent dol op make-up, maar wat een tijdrovende klus is het aanbrengen ervan iedere dag! Je bent niet van nature gezegend met een paar van die volle, donkere wenkbrauwen en ook met de beste producten is het nog best lastig om een mooi resultaat te krijgen.

  In combinatie met de rest van je make-uproutine ben je dagelijks minstens een half uur bezig. En dan heb je het nog niet eens over die keren dat je je look wat moet bijwerken gedurende de dag. Kan dat niet anders? Toch wel!

  Innovatie pigmentatiemethode
  Misschien heb je er inmiddels wel eens van gehoord: permanente make-up oftewel PMU. Bij deze pigmentatiemethode worden speciale, huidvriendelijke pigmenten in de huid aangebracht met behulp van een dunne naald. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en variaties in kleur, vorm en dikte. Je wensen bespreek je samen met een specialist en vervolgens wordt aan de hand van je huidskleur, haarkleur en gezichtsvorm een keuze gemaakt.

  Microblading
  Er zijn verschillende technieken voor PMU. Een van de meest realistische en innovatieve technieken voor je wenkbrauwen is microblading. Bij microblading worden niet van echt te onderscheiden haartjes tussen je eigen wenkbrauwharen gepigmenteerd. Microblading staat daarom ook wel bekend als de ‘3D-hairstrokestechniek.’ De methode is erg nauwkeurig en creëert een natuurlijke, realistische uitstraling.

  PhiBrows
  Een prachtige methode voor je wenkbrauwen is PhiBrows. Elk paar PhiBrows wenkbrauwen is uniek omdat de wenkbrauwen zijn aangepast aan de vorm van het gezicht, de botstructuur en de haargroeirichting. Er wordt één of een mix van meerdere pigmenten gebruikt om de meest natuurlijke kleur te bepalen die bij jou past. PhiBrows is marktleider op het gebied van wenkbrauwen, en de gebruikte pigmenten zijn niet op dieren getest.
  Deze microbladingprocedure bestaat uit 2 verschillende behandelingen met een periode van 6 tot 8 weken ertussen. De procedure duurt ongeveer 2 tot 3 uur, want het gaat hier om precisiewerk, en de vorm wordt getekend met behulp van de Phi Golden Ratio tool. Dat is de PhiBrows tool die helpt om de perfect passende wenkbrauwen voor elk gezicht te maken.

  Wat zijn de mogelijkheden?
  – Wenkbrauwen. Heb je ongelijke wenkbrauwen of wil je meer vorm of volume, dan kan dat.
  – Eyeliner. Als je een eyeliner met permanente make-up hebt, heb je steeds sprekende ogen en een open blik. De nieuwste trend: de geschaduwde eyeliner voor een oogschaduweffect!
  – Lipliner. Je lippen zijn voortaan altijd perfect van vorm en lijken groter, en dat zonder botox!

  Voordelen van permanente make-up
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:
  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet of de sauna bezoekt
  – geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

  De perfecte wenkbrauwen
  Talitha Vink: ‘Ik heb een achtergrond als schoonheidsspecialiste met ruime kennis van de huid en ervaring in visagie. De mogelijkheden en technieken van permanente make-up hebben altijd mijn interesse gehad. Klanten helpen en blij maken met perfecte wenkbrauwen, lippen en ogen is mijn passie. Daarom koos ik ervoor om PMU artist te worden. Ik heb mijn allround opleiding gevolgd bij Nouveau Contour, waar ik ook specialisaties heb gevolgd voor uitgebreide technieken voor ogen, wenkbrauwen en lippen. Ik ben me verder gaan specialiseren bij PhiContour, onderdeel van de PhiAcademy. Ik vind make-up heel interessant, en wil graag anderen voorzien van een stralende look! Klanten kunnen bij mij ook terecht voor microneedling en Lash Lift voor wimpers.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply