fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Benadruk je natuurlijke schoonheid!

  Je bent dol op make-up, maar wat een tijdrovende klus is het iedere dag! Je bent niet van nature gezegend met een paar van die volle, donkere wenkbrauwen en ook met de beste producten is het nog best lastig om een mooi resultaat te krijgen.

  In combinatie met de rest van je make-up routine ben je dagelijks minstens een half uur bezig. En dan heb je het nog niet eens over die keren dat je je look wat moet bijwerken gedurende de dag. Kan dat niet anders?

  Innovatie pigmentatiemethode
  Misschien heb je er inmiddels wel eens van gehoord: permanente make-up oftewel PMU. Bij deze pigmentatiemethode worden speciale, huidvriendelijke pigmenten in de huid aangebracht met behulp van een dunne naald.
  Er zijn oneindig veel mogelijkheden en variaties in kleur, vorm en dikte. Je wensen bespreek je samen met een specialist en vervolgens wordt aan de hand van je huidskleur, haarkleur en gezichtsvorm een keuze gemaakt.

  Microblading
  Er zijn verschillende technieken voor PMU. Één van de meest realistische en innovatieve technieken is microblading. Bij microblading worden, niet van echt te onderscheiden, haartjes tussen je eigen wenkbrauwharen gepigmenteerd. Microblading staat daarom ook wel bekend als de ‘3D-hairstrokes techniek.’ De methode is erg nauwkeurig en creëert een natuurlijke, realistische uitstraling.

  Pigmentatiespecialistes
  Lisa Hillen is schoonheidsspecialiste en master in micropigmentatie. Ze werkt samen met een team van gespe­cialiseerde pigmentatiespecialistes, die net als Lisa verschillende nationale en internationale trainingen hebben gevolgd. Lisa vertelt: ‘Niemand is gelijk, dus welke PMU het meeste geschikt is voor jou, is heel persoonlijk. In een intakegesprek neemt één van onze specialistes de mogelijkheden met je door. Op die manier kunnen we subtiel corrigeren en je natuurlijke schoonheid nog meer accentueren. Permanente make-up is erg geschikt om tijd te besparen, maar ook ideaal voor mensen met trillende handen, een visuele beperking, make-upallergie of gevoelige ogen.’

  Wat zijn de mogelijkheden van PMU?
  • Niet aanwezige of onvolledige wenkbrauwen aanvullen
  • Corrigeren van asymmetrische wenkbrauwen
  • Benadrukken van ogen door een eyeliner
  • Wimperverdikking

  PMU en chemotherapie
  Als je chemotherapie ondergaat, verlies je vaak niet alleen de haren op je hoofd, maar ook je wenkbrauwen en wimpers. Je kunt hierdoor behoorlijk onzeker worden. Gelukkig is er op het gebied van PMU van alles mogelijk waardoor jij ook tijdens chemotherapie je uiterlijk kunt behouden. Denk bijvoorbeeld aan een permanent lijntje boven je ogen of een PMU op je wenkbrauwen. Je kunt al voordat je met chemotherapie begint, starten met PMU zodat je ook tijdens de behandelingen je mooie uitstraling kunt behouden!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply