Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zijn jouw benen al klaar voor de zon?
  Rate this post

  In de zomer wil je natuurlijk lekker kunnen rond­lopen in een rokje, badpak of bikini. Dan is het wel handig als je benen haarvrij zijn! En dat kan nu definitief!

  Huidtherapie 4YourSkin werkt met de Lightsheer Desire diodelaser, het meest geavanceerde apparaat voor haar­reductie. De LightSheer produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal die de haarzakjes vernietigt zonder schade aan te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaats vervolgens niet meer mogelijk.

  Uniek koelsysteem
  Ook beschikt de LightSheer over een uniek koelsysteem, waardoor de huid tijdens het vrijkomen van de laserenergie tot 5°C wordt gekoeld. Doordat de laserstraal een door­snede heeft van 1 vierkante centimeter, kunnen vele haarzakjes tegelijk worden vernietigd. Voor de grotere gebieden wordt gebruik gemaakt van een speciale vacuümkop. Hierdoor is het mogelijk om gebieden zoals de oksels of de bikinilijn, maar ook hele armen, benen of zelfs de gehele rug in een zeer korte tijd vrijwel pijnloos te behandelen.

  In principe kan elke zone behandeld worden; alleen blonde en grijze haren kunnen niet verwijderd worden. Tijdens een gratis intake kunnen de medewerksters van Huidtherapie 4YourSkin vertellen wat de mogelijkheden voor jou zijn en een inschatting maken hoeveel sessies er nodig zijn.

  Bij Huidtherapie 4YourSkin werken alleen kwaliteits­­- gere­gistreerde huidtherapeuten met een HBO-opleiding. Ze zijn lid van de beroepsvereniging NVH en hebben contracten met alle zorgverzekeringen. Hierdoor kunnen behande­lingen in het gezicht in aanmerking komen voor vergoeding.

  Deze zomer hanteert de praktijk een leuke aanbieding. Bij behandeling van de onderbenen wordt de bikinilijn gratis meebehandeld!

  Wil je ook voor altijd een gladde huid? Maak dan een afspraak, dan kun jij ook haarvrij zijn!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply