Rate this post
 • Zijn jouw benen al klaar voor de zon?
  Rate this post

  Als de benen weer bloot gaan en er weer zonnige dagen aankomen, gaan we ons weer ergeren aan overtollige haargroei. Een mooie, gladde, onthaarde huid is toch het mooiste als je zomerse kleding en badkleding draagt.

  Waxen is de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen (tussen de 3 en 6 weken), zog je ervoor dat de haartjes dunner en zachter worden. Ook duurt het langer voordat deze weer teruggroeien. Op sommige plaatsen komen haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug.

  Hoe werkt het?
  De wax is lauwwarm, zacht, heerlijk geurend en vooral heel flexibel. Deze wordt in een dun laagje op de te ontharen lichaamsdelen aangebracht. De hoogwaardige textuur en unieke samenstelling van de wax hecht alleen aan de haartjes en dus niet aan je huid. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt die een stevig maar flexibel laagje, dat vervolgens op een zeer snelle vrijwel pijnloze manier wordt verwijderd.

  Begin er nú mee
  Wil je haarvrij genieten van de zomer? Dan moet je nú beginnen met harsen! Veel vrouwen denken dat ze, voordat ze in de zomer op vakantie gaan, snel nog even naar de schoonheidssalon kunnen gaan voor een waxbehandeling. Maar dat is eigenlijk wat laat. Het is beter om er in de lente al mee te beginnen. Dan kunnen je haren en je huid wennen aan het harsen. Reken op een harsbehandeling per maand of per 6 weken, en reken dan de tijd terug vanaf je vakantiemoment, minimaal 3 keer zo’n periode, om het meeste uit je vakantie te halen.

  De gebieden die we waxen, zijn de onderbenen, boven­benen, bikinilijn, oksels, Brazilian bikini, armen, rug en borst. De behandelingen zijn er voor zowel vrouwen als mannen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply