fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zijn jouw benen al klaar voor de zon?

  In de zomer wil je natuurlijk lekker kunnen rondlopen in een rokje. Dan is het wel handig als je benen haarvrij zijn!

  Waxen is de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen (tussen de 3 en 6 weken), worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer teruggroeien. Op sommige plaatsen komen haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug.

  Hoe werkt het?
  De wax is lauwwarm, zacht, heerlijk geurend en vooral heel flexibel. Deze wordt in een dun laagje op de te ontharen lichaamsdelen aangebracht. De hoogwaardige textuur en unieke samenstelling van de wax hecht alleen aan de haartjes en dus niet aan je huid. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt die een stevig maar flexibel laagje, dat vervolgens op een zeer snelle vrijwel pijnloze manier wordt verwijderd.

  Brazilian wax
  Bij Petraas Schoonheid & Huidverbetering kun je ook terecht voor de Brazilian wax. Dit is een ontharingsmethode voor de schaamstreek en de intieme delen.
  In tegenstelling tot de klassieke bikinilijn wordt bij de Brazilian wax al het schaamhaar van de schaamstreek en de intieme delen (de schaamlippen en de bilnaad) verwijderd, door middel van een speciale wax, waardoor de haren worden verwijderd met inbegrip van de haarwortel. Daardoor blijven de haren langer weg dan bij scheren.
  Tegenwoordig is het ontharen van de bikinilijn en de intieme delen voor de meeste jonge vrouwen vanzelfsprekend geworden.
  Heb je nog niet eerder gewaxt en vind je het een beetje eng? De eerste keer is het meest gevoelig, omdat de haartjes dan voor het eerst verwijderd worden. Maar vanaf de tweede keer zul je merken dat het veel minder gevoelig is.
  Vind je het toch spannend? Kom dan eerst even langs om kennis te maken of begin met het waxen van de bikinilijn om te voelen of een Brazilian echt is wat je wilt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply