Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je bent niet de enige met haarverlies
  Rate this post

  Haarverlies is een moeilijk onderwerp. Ons haar is ons alles. Ongeacht of je het lang of kort draagt: zonder hoofdhaar voelen we ons letterlijk en figuurlijk ‘kaal’. Wie zich schaamt voor de kale plekken en het zat is om te voelen of er gestaard wordt, zoekt uiteindelijk naar een oplossing. Een haarwerk biedt die oplossing. 

  Wie Google raadpleegt, zal ervaren dat best veel bedrijven pruiken verkopen. Bij de onderneming Jennifer Hoeve Hair BV lopen meer dan 1.000 vrouwen per jaar de deur uit met prachtig haar. Daarmee is Jennifer Hoeve Hair BV één van de grootste spelers op de markt. Dit zegt iets over de zekerheid die klanten geboden krijgen. Een 100% match met de wensen van de klant zorgt voor een gevoel van opluchting: ik heb mijn haar terug! Het begint voor elke klant met een informatiegesprek in een van de privésalons. Daarbij wordt het haar bekeken en worden de wensen geïnventariseerd. In sommige gevallen kan direct geleverd worden. Dit heet een ‘General Stock product’. Deze haarwerken zijn gemaakt op basis van de meest gangbare wensen van klanten op het gebied van dichtheid, lengte en kleuren. Is dit niet toereikend, dan kan een haarwerk op maat gemaakt worden. Met de informatie van de klant ontwerpt Jennifer een haarstuk. De schedel wordt dan opgemeten en in Bali wordt aansluitend met de hand een LaceWig of HairPiece vervaardigd. Nijvere handen zijn met dit monnikenwerk 10 tot 12 weken bezig. Even geduld dus voor iets dat ambachtelijk en schitterend is.

  100% echt haar

  De passie van de 16 medewerkers ligt bij het werken met echt 100% natuurlijk haar. Hiermee is meteen een deel van het succesverhaal verklaard. Een ander deel van de goede resultaten en positieve recensies all over the internet is te danken aan de inzet van het team. Eigenaresse Jennifer Hoeve is al meer dan 25 jaar actief in het haar. Vanaf de start is zij gespecialiseerd in het verlengen en verdikken van haar. De beste resultaten kunnen behaald worden met uitsluitend echt haar. Echt haar oogt heel natuurlijk. Je kunt er alles mee doen: föhnen, krullen, straighten, vlechten. Variatiemogelijkheden genoeg! Ten opzichte van een synthetische oplossing is een pruik van echt haar niet ‘kriebelig’ en minder warm op het hoofd.

  Haarziekte 

  De meeste klanten van Jennifer Hoeve Hair BV hebben een vorm van alopecia. Dit is een auto-immuunziekte. De eigen cellen vallen de haarwortels aan, met als gevolg dunner en uitvallend haar. Overkomt dit jou, schaam je niet. Je bent niet de enige. Hoewel het idee van het dragen van ‘een pruik’ soms beladen kan zijn, wordt uiteindelijk de stap gewaagd. Via de huisarts en specialist volgt een diagnose en eventueel een behandeling. Als die niet naar wens aanslaat of als je geen zin hebt om dat hele traject te doorlopen, dan heten de medewerkers je direct van harte welkom.

  Snel afspreken bij chemo 

  Mensen die helaas te horen krijgen dat zij een chemokuur moeten ondergaan, zouden eigenlijk dezelfde week nog een afspraak moeten (laten) inboeken. Snelheid is geboden, want het haarverlies kan snel gaan. Aangezien een maathaarwerk even op zich laat wachten, is een oplossing snel gewenst.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply