Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bereid je goed voor op de bevalling
  Rate this post

  Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Er groeit nieuw leven in je, een kindje dat langzaam groter wordt. Tot de tijd komt dat je je kleintje in je armen kunt sluiten. Natuurlijk wil je je zo goed mogelijk op dat moment voorbereiden.

  Met een zwangerschapscursus leer je precies wat je allemaal te wachten staat en hoe je hier het best op kunt reageren. Je leert er wat je kunt verwachten tijdens de zwangerschap en de geboorte van je kindje. Maar het aanbod van zwangerschapscursussen is groot en welke moet je nu kiezen? Die keuze is natuurlijk heel persoonlijk, maar wellicht is de cursus Zeker Bevallen iets voor jou.

  Zeven bijeenkomsten
  De cursus wordt gegeven in groepsverband en het is alleen al leuk om samen met andere aanstaande moeders, die rond dezelfde datum als jij zijn uitgeteld, je ervaringen te delen. Zo’n groep bestaat uit minimaal vier en maximaal acht cursisten. Gedurende zeven bijeenkomsten leer je van alles over je zwangerschap en de bevalling.
  De avonden bestaan uit een stukje theorie en een praktijkgedeelte waarin je tips krijgt voor een goede houding, ademhalings- en ontspanningsoefeningen et cetera. Natuurlijk wordt het persen ook geoefend. De zeven bijeenkomsten bestaan uit vijf lesavonden van twee uur, een rondleiding op de verloskamers van het ziekenhuis waarbij ook je partner van harte welkom is en een terugkom-ochtend. Het is zelfs nog mogelijk om een borstvoedingsles te volgen. De zwangerschapscursus Zeker Bevallen houdt niet op nadat je bevallen bent, want ook dan komt iedereen nog een keer bijeen om elkaars baby’s te bewonderen en ervaringen uit te wisselen.

  Bij jou in de buurt
  Denk je dat Zeker Bevallen ook iets voor jou is? Bel gerust eens voor informatie. De cursus wordt op drie locaties in Emmen gegeven, dus er is er vast één bij jou in de buurt. Kies voor een zwangerschapscursus met een persoonlijk karakter en heldere informatie omtrent zwangerschap en bevalling. Een leuke, informatieve cursus voor alle vrouwen die goed voorbereid willen zijn op hun bevalling. Kies voor Zeker Bevallen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply