Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bereid je huid voor op de zomer
  Rate this post

  Huidexpert Caithlin Jillings van Divino Wellness vertelt je in elke uitgave alles over je huid. In de vorige uitgave gingen we al uitgebreid in op huidverbetering van de droge huid. In deze uitgave vertelt zij over hoe je je (probleem)huid optimaal voorbereidt op de zomer.

  Is jouw huid al helemaal klaar voor het voorjaar? Of kan je huid juist wel wat extra’s gebruiken om fris het zonnetje in te kunnen gaan? Maak kennis met de OxyGeneo: een ontspannende microdermabrasiebehandeling, fruitzuurbehandeling en zuurstofbehandeling inéén. Met de OxyGeneo-behandeling heb je binnen 15 minuten weer een stralende huid. Je huid wordt mild gescrubd en voorzien van actieve werkstoffen. Gelijktijdig wordt zuurstof naar het huidoppervlak geleid, waardoor de huid verbetert. OxyGeneo tovert élk huidtype om tot een gezonde, zachte en gladde huid, die weer fris is van kleur. Dus ook als je last van huidproblemen als acne of acnelinttekens, pigmentvlekken, grove poriën of fijne rimpels.

  Hoe werkt OxyGeneo?
  Caithlin vertelt: ‘Als eerste wordt een gel aangebracht op je gezicht, die speciaal gericht is op het doel dat centraal staat. Dan ga ik aan de slag met een speciale applicator. Zodra deze in aanraking komt met de gel op de huid, komen er ontelbaar veel kleine koolstofdioxidebelletjes. Deze spatten zacht uiteen tegen het huidoppervlak. Hierdoor ontstaat er een verhoogde zuurstofvoorziening in de huid. Op de applicator zitten kristallen. Deze zorgen ervoor dat de huid uitgebreid wordt geëxfolieerd.  De dode huidcellen worden daardoor verwijderd en  maken plaats voor een nieuw zacht en glad huidje. Na deze ­behandeling wordt de huid nog even kort gemasseerd door middel van de applicator, nu met een opzetstukje speciaal voor massage. Hierdoor wordt de opname van actieve ­ingrediënten ontzettend bevorderd.’

  Twee verschillende uitvoeringen
  Caithlin vervolgt: ‘De OxyGeneo kent twee verschillende uitvoeringen, die zowel op je gezicht als op je hals, decolleté en handen kunnen worden toegepast. De NeoRevive richt zich met name op huidverjonging, anti-aging, egalisering van de huid en het verminderen van fijne lijntjes. De NeoBright is zeer geschikt tegen pigmentvlekken, voor het verhelderen van de teint, vermindering van grove poriën en gericht op huidverjonging, acne en oneffenheden.’

  TriPollar
  De TriPollar behandelingen zijn erop gericht om de collageenvezels in je huid te laten inkrimpen. Hierdoor ontstaat een huidverstrakkend en liftend effect, zonder dat je hiervoor onder het mes moet! Ook worden rimpels in je gelaat, hals, kin en wangen veel minder zichtbaar. Een onderkin kan bijvoorbeeld ook stukken minder worden! Een facelift, maar dan op een natuurlijke pijnloze manier! Ook fijn: de behandeling voelt aan als een heerlijk warme hotstone massage. Goed om te weten: Door deze behandeling is er geen groter risico op huidsverkleuringen of pigmentvlekken dan normaliter en kun je met een gerust hart genieten van de zon. Maar blijf jezelf natuurlijk wél goed insmeren! (Het liefst met factor 50.)

  De voordelen van OxyGeneo  op een rijtje:

  • Je kan de behandeling het hele jaar door ondergaan
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Geschikt voor elke huidskleur en alle ­gelaatsgebieden
  • Optimale peeling en stimulering van ­celvernieuwing
  • Geen hersteltijd: het ‘walk in, walk out’-principe
  • Geheel pijnloos

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply