fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Bereid je huid voor op de zomer

  In de winter heb je vaak wat vetter ge­geten en anders gegeten en is door invloed van centrale verwarming en de koude en vochtige buitenlucht je huid vaak wat dikker, valer en wat onzuiver of juist heel gevoelig geworden. Dit kan leiden tot verstopte poriën. Bij de schoonheidssalon kun je je huid optimaal laten voorbereiden op de zomer!

  Jouw huid heeft in de zomer andere voeding nodig dan in de winter. Schoonheidsspecialiste Bianca Liet kan je prima adviseren over bijvoorbeeld de crème die het beste past bij jouw huid, en een geschikte behandeling. Een verdikte huid kan bijvoorbeeld geholpen zijn met een dieptereiniging.

  Heb je last van acne, of wil je een jonger uitziende huid? Dan is daar ook een passende behandeling voor. Een voorbeeld hiervan is een fruitzuurpeeling, waarmee je je poriën kunt laten reinigen. Deze peeling is op basis van glycolzuur, waarbij de huid gestimuleerd wordt tot de aanmaak van nieuwe cellen. Glycolzuur is van alle fruitzuren de kleinste molecuul is, en kan daardoor beter in de huid dringen en meer verandering teweegbrengen dan andere fruitzuren. Hierdoor heb je snel weer een jong, strak, stralend en gezond uiterlijk.

  Gebruik vanaf de lente en sowieso na een fruitzuurpeeling een hoge factor zonbescherming. Vanwege de toenemende zonkracht worden fruitzuurpeelings tot half mei gegeven.

  Er zijn ook speciale behandelingen die aangepast zijn voor rosacea en couperose.

  Over Schoonheidssalon Bianca
  Binnen Schoonheidssalon Bianca gaan we voor het hoogst haalbare niveau. Met specialistische behandelmethodes, high-class kennis en deskundige vaardigheden vinden we het belangrijk om een advies op maat op te stellen die bij onze klanten past. Binnen de salon behandelen we diverse huidproblemen, zoals acne, rosacea en couperose, maar ook huidveroudering.

  Bij Schoonheidssalon Bianca vinden we het belangrijk dat onze klanten weten waar ze aan toe zijn. Door middel van een intakegesprek bespreken we de wensen, eventuele huidproblemen of doelen. Ook de lifestyle speelt hierbij een belangrijke rol.

  Met Cenzaa, het merk waarmee wij werken binnen de salon, bieden wij een totaalconcept met natuurlijke gepatenteerde werkstofcomplexen die een krachtige en heilzame werking hebben.

  Wellness en huidverbetering gaan hier hand in hand.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply