Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bereid je nu alvast voor op de zomer
  Rate this post

  In deze periode van het jaar ben je wellicht wat minder met ongewenste lichaamsbeharing bezig. Alles zit toch veilig verscholen onder je kleding. Niemand die het ziet. Ook vetrolletjes kun je nog redelijk verbergen onder een wijde trui of vest. Toch is nú het moment om er iets aan te doen. En dat geldt overigens ook voor storende oneffenheden in je gezicht. Als je daar nu iets aan laat doen, zit jij straks, wanneer de zomer begint, weer lekker en strak in je vel.

  Huidtherapie
  Als je je stoort aan huidoneffenheden als pigmentvlekjes, fibromen, littekentjes en rode vaatjes, zou je er ook iets aan kunnen laten doen. ‘Onze lasertherapie kan ingezet worden bij tal van huidaandoeningen en oneffenheden’, vertelt huidtherapeut Ineke Sommer. ‘Met de laser kun je effectief toewerken naar een gladde en soepele huid. Omdat de behandeling alleen door een gediplomeerde huidtherapeut wordt uitgevoerd, is het absoluut veilig. Met de laser kunnen we verschillende vaatafwijkingen, zoals couperose en wijnvlekken, behandelen, pigmentvlekken en fibroompjes verwijderen, littekens soepeler en minder zichtbaar maken en striae vervagen. Omdat je na de behandeling direct zonlicht enige tijd beter kunt vermijden, is het nu een heel geschikte periode om hiermee te starten.’

  Definitief ontharen
  Zodra het weer warmer wordt, en je kleding luchtiger, wordt het weer hoog tijd om je oksels, benen en bikinilijn van ongewenste haargroei te ontdoen. En wanneer je dit niet regelmatig bijhoudt, steken al snel de eerste stoppeltjes de kop weer op. Waarom zou je die ongewenste haargroei nu niet eens écht goed aanpakken? Met de lasertherapie kun je je ook definitief laten ontharen! En omdat je ook na deze behandelingen enige tijd voorzichtig moet zijn met zonlicht, kun je er beter nu mee beginnen. Dan hoef jij je deze zomer geen zorgen meer te maken om ongewenste haargroei.

  Vet bevriezen
  Je bent succesvol afgevallen, maar die laatste vetrolletjes krijg je maar niet weg. Ook die ‘kipfiletjes’ onder aan je bovenarmen zijn je een doorn in het oog. Zelfs je trouwe bezoeken aan de sportschool lijken daar nauwelijks effect op te hebben. Met cryolipolyse pak je dergelijke probleemzones echter wél effectief aan. Net als bij liposuctie worden vetcellen voorgoed uit je lichaam verwijderd, maar in dit geval is daar geen operatie bij nodig. Het is gebaseerd op het principe dat vetcellen afsterven bij vrieskou. Door de vetcellen plaatselijk diep te koelen, sterven ze af en worden ze op natuurlijke wijze door je lichaam afgevoerd. Dat proces neemt even wat tijd in beslag, en na twee maanden is het resultaat optimaal.

  Huidoneffenheden aanpakken met plasma
  DAS plasmatherapie is hét alternatief voor kleine chirurgische ingrepen en de nieuwste en meest volledig veilige methode bij huidveroudering en huidoneffenheden. ‘DAS’ staat voor ‘Dermo Ablation Surgery’ en de methode werkt op basis van plasma. Een behandeling met plasma zorgt voor biostimulatie in de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit geeft de elasticiteit en de stevigheid van je huid een enorme boost!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply