Rate this post
 • Bereid je voor…
  Rate this post

  De zomer komt er weer aan; tijd om je huid voor te bereiden op de zon! De zon zorgt voor huidveroudering dus daarom heel belangrijk om goed voor je huid te zorgen in de zomer. Laat je huid zomerklaar maken bij Beleza Eindhoven.

  Beleza Eindhoven is een schoonheidssalon die gericht is op huidverbetering, anti-aging en begeleiding bij het afvallen. Voor huidverbetering en anti-aging werkt de salon onder meer met mesotherapie. Hierbij wordt een cocktail van huideigen vitaminen en mineralen in de huid aangebracht om de ­aanmaak van collageen en elastine te ­stimuleren. Ook wordt er gewerkt met een koudlaser voor het liften van het gezicht, en met microdermabrasie voor huidverbetering van onder andere littekens en een vale, vermoeide huid. Bij microdermabrasie wordt de bovenste laag van de opperhuid gecontroleerd verwijderd.
  Dit wordt gedaan door middel van kristallen.
  Verder is er een specialisatie van acne, waardoor voor deze behandeling vergoeding mogelijk is. Voor ontspanningsbehandelingen kun je ook bij Beleza terecht. Zoals voor de Lomi Lomi ­Massage, een ontspanningsmassage uit Hawaï die wordt uitgevoerd met de onderarmen, voor de rug en de achterkant van benen.
  Verder werkt de salon met producten van ­emerginC, een Amerikaans merk cosme­ceuticals met plantaardige ingrediënten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply