Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bereid je voor op jouw bevalling
  Rate this post

  Als je zwanger bent, wil je de juiste zorg het liefst in de buurt, zonder steeds naar allerlei verschillende adressen te moeten gaan. 

  Het Geboortecentrum is een dynamisch centrum voor aanstaande en jonge ouders in het hart van Amsterdam. Alles wat een zwangere vrouw en jonge ouders nodig hebben, is in één autovrij, groen straatje te vinden: een verloskundigenpraktijk, een geboorte- en kraamhotel, een kraambureau, een cursuscentrum en consultatiebureau. De afdelingen werken nauw met elkaar samen. Alle neuzen staan zogezegd dezelfde kant op en dat geeft vertrouwen en rust. Er is plaats voor cliënten uit heel Amsterdam.

  Verloskundigenpraktijk 

  Gefeliciteerd! Voorzichtige blijdschap, verbijstering, ongeloof, twijfels of uitzinnige vreugde? Alles is mogelijk. Hoe dan ook: je bent zwanger en je bent op zoek naar een verloskundige praktijk. Het Geboortecentrum Amsterdam helpt je op weg. De medewerkers willen je graag begeleiden bij een gezonde en veilige zwangerschap en bevalling en een goede start daarna. Jij als zwangere en je partner staan bij hen centraal. Ze geloven in het vermogen van vrouwen om zoveel mogelijk op eigen kracht een kind te krijgen en hechten aan de sfeer van privacy en intimiteit die hierbij nodig is. Zoveel vrouwen, zoveel bevallingen. Het is belangrijk dat elke vrouw op haar eigen manier kan en mag bevallen.

  Het Geboorte- en kraamhotel

  In het ‘geboortestraatje’ is een van de pandjes omgetoverd tot een oase van rust, waar je in een luxe geboortesuite veilig en op jouw manier kunt bevallen of je kraamtijd doorbrengen. Een heerlijk groot bad, regendouche, een open haard en riant tweepersoonsbed, dag en nacht zorg en aandacht wie daarvoor kiest, onder water bevallen en extra mogelijkheden voor veilige pijnstilling.

  Het Geboortehotel is onderdeel van het Geboortecentrum Amsterdam, dat inmiddels ruim 25 jaar bestaat en zwangere vrouwen, aanstaande vaders en jonge ouders wegwijs maakt in alles wat te maken heeft met zwangerschap, geboorte en opgroeien. Je bent van harte welkom om met je eigen verloskundige in het Geboortehotel te bevallen.

  Kraambureau

  In het kraambureau kun je rekenen op professionele kraamzorg en kraamverzorgenden die rekening houden met je persoonlijke situatie en behoeften. Met de kraamzorg van het Geboortecentrum geven de medewerkers jou en je baby de best mogelijke start. Ze werken met een enthousiast team en hebben een intensieve samenwerking met jouw verloskundige. Er staat dus een hecht team aan je (kraam)bed.

  Cursuscentrum

  In het Geboortecentrum proberen de medewerkers jou als zwangere alles te bieden wat je tijdens je zwangerschap nodig hebt. Behalve verloskundige zorg wordt er ook kraamzorg geboden en kun je een goede zwangerschapscursus volgen. Het Geboortecentrum Amsterdam heeft een eigen cursuscentrum waar docenten werken die aansluiten op de visie van Geboortecentrum Amsterdam. Zij begeleiden je liefdevol en kundig in je zwangerschap en bereiden je voor op je bevalling. Er zijn verschillende soorten cursussen, zodat je als zwangere een cursus kunt kiezen die bij jou past.

  Echocentrum

  De echo’s worden uitgevoerd bij het eigen centrum; Echo Amsterdam. Omdat cliënten van 5 verschillende verloskundigenpraktijken hier hun echo’s laten maken, is het echobureau in staat altijd met de nieuwste apparatuur te werken en daarmee de beste kwaliteit te bieden. Een intensieve samenwerking met het VU medisch centrum verzekert je van een constante hoge kwaliteit van zorg.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply