Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bereik je goede voornemens met hypnose
  Rate this post

  Het einde van het jaar is in zicht. Dat betekent vuurwerk en poppende champagne, maar ook het maken van goede voornemens. Welke veranderingen ga jij aanbrengen in het volgende jaar?

  Eindelijk die paar pondjes kwijtraken, meer gaan sporten en stoppen met roken… Het zijn de meest gemaakte voornemens, maar inmiddels weet je uit eigen ervaring dat ze ó zo moeilijk zijn om waar te maken.
  Je verwacht het misschien niet meteen, maar wist je dat hypnose kan helpen om je doelen te bereiken? Als uitgangspunt nemen we afvallen. Even houd jij minder snoepen en die extra uurtjes in de sportschool wel vol. Maar dan beginnen die repen karamel-zeezout en taartjes toch weer te lonken, net als de bank en je favoriete serie. Op dat soort momenten vraag je je af waar toch je wilskracht is gebleven… Hypnosetherapie kan helpen om jou eerder vol te laten zitten en je trek naar zoetigheid te verminderen. Je hebt geen last meer van eten uit emotie en zult alleen nog eten wanneer je écht honger hebt. Hoe hypnose precies werkt? Tijdens de hypnose wordt een suggestie of idee in je onderbewustzijn aangebracht, die ervoor zorgt dat je gedrag, gedachten en gevoelens veranderen. Doordat de aangebrachte suggestie sterker is dan jouw wilskracht, is het makkelijker om andere, betere keuzes te maken. Bij het bepalen welke suggestie voor jou het meeste werkzaam is, kijkt de hypnosetherapeaut naar jouw specifieke situatie en doel. Dus of je nou wilt afvallen, meer sporten of stoppen met roken: laat je helpen door hypnose en bereik je voornemen nu eens écht!

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply