Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het beste voor jouw huid
  Rate this post

  We zijn niet allemaal gezegend met een perfecte gezichtshuid. Er kunnen allerlei soorten oneffenheden op zitten, zoals acne(littekens), gesprongen adertjes, vergrote poriën, rimpels, fijne lijntjes… Toch is het helemaal niet nodig om ermee te blijven rondlopen. De basis van een gezonde huid zit ‘m uiteraard in rust, regelmaat en gezonde voeding, maar toch kunnen we de natuur wel een beetje helpen. Met een gezichtsbehandeling kun je ervoor zorgen dat je gezichtshuid weer helemaal gaaf wordt.

  Jeannette Louwenaar is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en kan jouw huid weer mooier maken. Ze werkt hiervoor met de produkten van Inspira Cosmetics. Dit is de producent van eigentijdse gezichtsbehandelingen waarbij de nieuwste technieken worden toegepast met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. De gezichtsbehandelingen werken huidverbeterend, en zijn er om je huid in een goede conditie te houden. En met de introductiebehandeling kun je ervaren wat een schoonheidsbehandeling nou eigenlijk inhoudt.

  Pedicurebehandelingen
  Sta je er weleens bij stil dat je voeten iedere dag weer je hele gewicht dragen en je overal mee naartoe nemen?Een goede voetverzorging is dan ook van belang voor ­iedereen, of je nu klachten aan je voeten hebt of niet. Waarom gaan we wel naar de kapper voor ons haar en naar de schoonheidsspecialiste voor ons gezicht, maar vergeten we meestal onze trouwe onderdanen? Je voeten zijn in goede handen bij een professionele pedicure, want dat is Jeannette ook. Je kunt bij Jeannette langsgaan voor allerlei behandelingen aan de voeten, zoals het laten knippen van je nagels, het laten behandelen van ingroeiende teennagels, het laten verwijderen van eelt of het laten behandelen van kloven aan de hiel. Jeannette heeft alle kennis in huis om klachten op te lossen en om narigheid te voorkomen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply