Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het beste voor jouw huid
  Rate this post

  Wil je het beste voor jouw huid, maar heb je geen zin om lang in de behandelstoel van de schoonheidssalon te liggen? De DermaPeels bieden de gulden middenweg. De Essentials DermaFacials en DermaPeels zijn resultaatgerichte gezichtsbehandelingen die samengesteld zijn uit krachtige actieve werkstoffen die in de specifieke behoefte van jouw huid voorzien.

  Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een Essentials DermaPeel kuur te ondergaan. Het assortiment Essentials DermaPeelings van DermaQuest is ontwikkeld door een team van vooraanstaande wetenschappers en artsen en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces.

  Optimaal resultaat
  Er zijn verschillende peelings, variërend in sterkte: van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode hebben tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben. Tijdens een intakegesprek maakt schoonheidsspecialiste Sarah Stout een uitgebreide analyse van jouw huid met behulp van de Observ, en aan de hand daarvan stelt ze een gericht behandelplan op voor de peelingkuur.
  Essentials DermaPeeling behandelingen zijn alleen in kuurverband mogelijk en worden ondersteund door de juiste DermaQuest producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen. Je krijgt hierover een uitgebreid advies.

  Hoe werkt een behandeling?
  Bij een Essentials DermaPeeling wordt een vloeistof­oplossing op de huid aangebracht die de huid stimuleert en je probleem systematisch aanpakt. De Essentials DermaPeeling behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.

  Over All About Beauty
  All About Beauty is geopend in november 2008. Eigenaresse Sarah Stout had eerder, aan de dansacademie, de mogelijkheden en onmogelijkheden van het menselijk lichaam leren ontdekken. Na de dansacademie heeft ze een professionele opleiding tot schoonheidsspecialist gevolgd, en na een aantal jaren praktische ervaring te hebben opgedaan in diverse schoonheidssalons, is ze in 2008 aan een eigen bedrijf begonnen.De salon is ingericht in een stijl die huiselijkheid en gezelligheid uitstraalt. Koffie en thee staan altijd klaar en er is altijd gelegenheid om te ontspannen voor en tijdens de behandeling.

  In 2012 is All About Beauty genomineerd voor de prestigieuze Beauty Award. Na diverse vakjury­beoordelingen en mystery guests behoorde All About Beauty uiteindelijk tot de beste 5 salons in Nederland. Je bent er dus op het juiste adres!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply