Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Het beste voor jouw huid

  Échte huidverbetering en ontspanning, met ­producten die gemaakt zijn met respect voor mens, dier en natuur. Kan dat? Jawel!

  Gediplomeerd schoonheidsspecialiste Elody de Groot gebruikt in haar salon producten van Cenzaa, een Nederlands merk vol unieke werkzame bestanddelen. De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. Elke behandeling wordt gestart met een unieke ‘east meets west’ huidanalyse, waarbij de huid getailleerd in kaart wordt gebracht. Deze bijzondere methode van huidanalyse is gebaseerd op de traditionele oosterse geneeskunde. Er wordt gelet op vele kleine aspecten in het gezicht: rimpels, huidverkleuringen, zwellingen en puistjes. Bovendien zijn de locaties van deze aspecten erg belangrijk.

  Schoonheidsbeleving
  Zo onderscheidt een behandeling met Cenzaa producten zich van ‘gewone’ schoonheidsbehandelingen: je ondergaat een echte schoonheidsbeleving! Door deze aanpak wordt het beste uit de behandeling voor je huid gehaald, maar ga je toch ontspannen de deur uit.
  Revolutionair is ook het PCN®, met een oplossingsgerichte samenstelling. Deze zorgt ervoor dat de werkstoffen doordringen in de huid, zodat er intensieve huidverbetering kan worden bereikt. De verpakkingen van de producten zijn zuurstofdicht (in tegenstelling tot andere verpakkingen van cosmeticaproducten), zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

  Over Beautysalon Elody
  Beautysalon Elody is een rustige, natuurlijke en sfeervolle schoonheidssalon, gevestigd in Doetinchem, wijk 4. Het gaat bij de salon niet alleen om schoonheid van buiten, maar ook om de klant het gevoel mee te geven van luxe, weldaad, aandacht en zorg. Hiervoor zijn er behandelingen samengesteld, waarbij huidverbetering, therapeutische behandelingen en wellness centraal staan. Elody heeft hiervoor de expertises Wellness Expert en Cenzaa Skin Therapist in huis. Zij blijft ook regelmatig trainingen volgen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen de schoonheidsbranche.

  Benieuwd naar een schoonheidsbeleving? Maak dan een afspraak!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply