Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het beste voor jou en je baby
  Rate this post

  Wanneer je zwanger bent, wil je het beste voor je kindje. Soms kan wat je eet en drinkt schadelijk zijn voor jezelf of voor je ongeboren kind. Wie kan jou daar beter over voorlichten dan een voedingsdeskundige? Die geeft jou adviezen die zijn afgestemd op jou persoonlijk.

  Je weet waarschijnlijk wel dat je geen alcohol mag drinken als je zwanger bent, maar wist je ook dat je van sommige voedingsstoffen juist veel méér moet binnenkrijgen, zoals vitamine B6 en B12? Goede voeding heeft een sterke positieve invloed op lichaam en geest. Het zorgt voor een gezond spijsverteringssysteem, heeft een reinigende en opbouwende werking, geeft energie en verhoogt de werking van ons immuunsysteem.

  Voedingsdeskundige en gewichtsconsulent
  Monique Peters kan je begeleiden voor de beste gezondheid voor moeder én kind. Monique begeleidt ook kinderen met over­gewicht. Veel kinderen worden tegenwoordig te zwaar, hebben meer last van allerlei aller­gische reacties en bewegen te weinig, doordat ze steeds meer computeren en TV kijken.
  Een goede gezondheid en gezond leven zijn voor kinderen erg belangrijk. Hierdoor voelen zij zich fitter en verminderen ze de kans op het ontstaan van allerlei ziekten. Het is belangrijk om kinderen van jongs af aan een gezonde leefstijl aan te leren. Jong geleerd is immers oud gedaan. Omdat Monique is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN), worden de consulten geheel of gedeeltelijk vergoed. Een eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply