Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Beste lovehandles, tot nooit meer ziens!
  Rate this post

  Naar jouw gevoel heb je álles gedaan om die extra pondjes te verliezen. Toch kijk je elke ochtend teleurgesteld de spiegel in: die kwabjes, rolletjes en vetjes bij je armen, benen, billen of buik gáán maar niet weg… Help!

  Plaatselijk afvallen, dat kan toch niet? Nee, inderdaad: je kunt je helemaal suf sporten en allerlei oefeningen doen, maar alsnog is er een grote kans dat je lovehandles, kipfilets of buikje je blijven plagen. Tóch bestaat er een oplossing om wél dat figuur van je dromen te krijgen. En nee: hiermee bedoelen we niet dat je onder het mes hoeft. Maak kennis met cryolipolyse!

  Cryo- wat?
  Cryolipolyse is een methode waarmee je van je laatste vetophopingen af kunt komen. Hierbij worden vetcellen afgebroken door deze langdurig bloot te stellen aan kou. Hierdoor kristalliseren de vetcellen, waarna je lichaam ze afbreekt. En nog mooier: als je een normaal, gezond eet- en beweegpatoon hanteert, komen de vetcellen ook niet meer terug! Hoe zo’n behandeling verloopt? Je ligt gewoon rustig en ontspannen in de behandelstoel. Daarna wordt de Body Wizard, het behandelingsapparaat, geplaatst op het te behandelen gebied. Vervolgens zorgt de sterke vacuüm ervoor dat je vetophoping wordt opgezogen, waarna deze gekoeld wordt. Bang dat je huid hierbij beschadigd raakt hoef je niet te zijn: de vernieuwde Body Wizard die gebruikt wordt, is uitgeroepen tot veiligste behandelingsapparaat. Ter aanvulling op de behandeling wordt je huid ook altijd behandeld met het vetafdrijvende serum van Cosbeau, die de afbraak van de vetcellen bevordert. Zo bereik je dat optimale effect! Niet alleen je vet is weg, ook je huid voelt steviger aan. Cryolipolyse is trouwens ook goedkoper dan een operatie.

  Goed om te weten
  Per keer wordt er 20% van de vetcellen weggevroren. Gemiddeld zijn er drie behandelingen nodig (met een tussentijd van één maand) om de vetophopingen helemaal te bestrijden. Voordat de behandeling van start gaat, zal er altijd eerst een intakegesprek plaatsvinden. Let op: als je een BMI boven de 30 hebt, is cryolipolyse helaas niet geschikt voor jou.

  Q&A

  Voor wie is deze behandeling geschikt?
  Bijna iedereen kan deze behandeling ondergaan.

  Welke zones kunnen behandeld worden?
  De Body Wizard behandeling is er voornamelijk voor de buik, de zogenaamde ‘lovehandles’ en voor de heupen.

  Waar gaat het vet naartoe?
  Op het moment dat de behandelde vetcellen bevroren zijn, worden die door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd, waarna ze niet meer terugkomen.

  Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?
  De uiteindelijke resultaten zijn na 2 tot 4 maanden na de behandelingen zichtbaar. Vervolgens blijft het lichaam nog zo’n 4 tot 6 maanden lang afgebroken vetcellen afvoeren.

  Behandelingen bij Allround Beauty Trends

  – lichaamsbehandelingen met Body Wizard cryolipolyse
  – anti-agingbehandelingen
  – huid- en oogliftbehandeling zonder snijden met plasmalicht (Fibroblast behandeling)
  – gezichtsbehandelingen, waaronder acnebehandelingen, mesotherapie, wimperextensions en permanente make-up
  – definitief ontharen
  – nagelstyling / manicure
  Sommige behandelingen kunnen vergoed worden door je zorgverzekeraar.

  Allround Mineral Cosmetics

  Allround Beauty Trends heeft een eigen minerale make-uplijn ontwikkeld: Allround Mineral Cosmetics. Dit is een gezonde make-up met natuurlijke ingrediënten, die de huid verbetert. De producten zijn vrij van houdbaarheidsmiddelen, talk, olie, geurstoffen en kleurstoffen, en zijn te koop in verschillende schoonheidssalons en in de webshop: www.allroundmineralcosmetics.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply