Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • De beste match voor jouw kraamtijd
  4/4 - (1 stemmen)

  Gefeliciteerd! Je bent zwanger. Je gaat een heel bijzondere tijd in je leven tegemoet. Wat komt  er ­allemaal op je af en wat moet je veel ­regelen!  Tussen de 9 en 14 weken meld je je aan voor kraamzorg.

  Welkom kraamzorg levert kraamzorg in en rondom  Den Bosch, Oss, Veghel, Uden, Sint Oedenrode en Schijndel. Om deze eerste periode na je bevalling  zo prettig mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk  dat de kraamverzorgende die jullie gaat verzorgen goed  bij jullie past.

  ‘Het lijkt wel een date!’ was de positieve reactie van een klant van Welkom kraamzorg die haar voorkeuren kon aangeven in de Matchmaker Zorg.

  Als eerste kraamzorgorganisatie in Nederland gebruikt Welkom kraamzorg hiervoor een nieuwe, eigentijdse tool: de Matchmaker Zorg! Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw interesses, wensen en behoeften. Zowel jij als klant als de kraamverzorgende vullen online een persoonlijk profiel in, waardoor de computer de beste Match selecteert. Welkom kraamzorg zet de kraamverzorgende in die het allerbeste binnen jullie gezin past, waardoor deze eerste bijzondere dagen met je kindje nóg specialer worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply