Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De beste opvang voor je kleine
  Rate this post

  Kinderen moeten kunnen spelen en ontdekken, maar ook uitgedaagd worden, zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarnaast is het belangrijk dat kinderen zich veilig en gelukkig voelen.

  Bij Kinderdomein willen we dat kinderen gezien worden en dat ze spel en educatie aangeboden krijgen waar zij aan toe zijn en die bij hen past. Dit is wat de organisatie Kinderdomein zich iedere dag ten doel stelt. De organisatie waar wij voor werken, is innovatief en gedreven om steeds het beste voor de kinderen te willen en dat willen wij ook. Samen met de pedagogisch medewerkers dragen wij zorg voor een hoge kwaliteit, waarbij de kinderen vooropstaan. Creativiteit, bewegen, observeren en het juiste aanbieden zijn dan erg belangrijk. Zo wordt een kind nieuwsgierig en gaat het ontdekken.

  Er ontstaat verwondering en er worden zaadjes geplant voor de toekomst. Kinderen verschillen in leeftijd, maar ook qua snelheid van ontwikkeling. Belangrijk is dat pedagogisch medewerkers goed geschoold en continu getraind worden in het aanbod op maat.
  Voor Kinderdomein is samenwerken belangrijk. We hebben de opvatting dat kinderopvang en ouders ook samenwerken in het belang van het kind. Dat vraagt om inhoudelijk goede gesprekken waarbij het welzijn en ontwikkeling van het kind vooropstaan.
  Daarnaast werken we als Kinderdomein  alleen binnen IKC’s (Integrale Kindcentra).  Dat betekent dat we altijd nauw samenwerken met basisscholen om de overstap van kinderen naar de basisschool soepel te laten verlopen, maar ook om de BSO goed en aansluitend op schooltijden vorm te geven.
  Ook hierbij hebben wij als coach een belangrijke rol. We stemmen veel af met onze pedagogisch medewerkers, schooldirecteuren en leerkrachten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply