Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De beste opvang voor je kleintje
  Rate this post

  Voor je kind wil je de beste opvang die er is. Wanneer jij aan het werk bent, moet er goed voor je kleintje gezorgd worden. Het moet zich veilig en geborgen voelen. Het moet een plekje hebben waar het goed toeven is en waar je kind zichzelf kan zijn, waar het zich kan ontwikkelen op een verantwoorde manier.

  Kinderopvang Muissie uit Almelo biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 12 jaar. Dit gebeurt op verschillende vestigingen, namelijk Muissie, Tante El en KreaLieze. KreaLieze biedt opvang voor de kinderen in de basisschoolleeftijd. Er is hier de mogelijkheid om je kind tijdens de opvang ook te laten deelnemen aan de verschillende lessen / cursussen die Kaliber Kunstenschool aanbiedt. Er is aandacht voor allerlei vormen van ontwikkeling. Dit kan onder andere door de omgang met dieren, die aanwezig zijn bij Kinderopvang Muissie. Denk hierbij aan het verzorgen en knuffelen van de dieren. Daarnaast proberen we elke dag met de kinderen te wandelen. We gaan dan vaak wat boodschappen doen of gaan de eenden voeren. Ook mogen de kinderen meehelpen in de moestuin.Kinderopvang Muissie heeft daarnaast ook een heel fijne buitenruimte waar de kinderen dagelijks heerlijk kunnen spelen,
  onder leiding van een orthopedagoge. Ook is er een peutergroep. De peuters worden uitgedaagd om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Dit wordt onder andere gedaan door verschillende knip-, plak- en knutselwerkjes, ter voorbereiding op de basisschooltijd. Kinderopvang Muissie heeft een zeer gedreven en gemotiveerd team, dat gezelligheid als een belangrijk doel ziet. Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply