Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De beste plek voor jouw kind
  Rate this post

  Een mooie combinatie: de fijne vertrouwde om­geving van thuis en de ontwikkelmogelijkheden op de kinderopvang. Kinderen leren daar weer andere dingen dan thuis. Het beste van beide werelden!

  Kinderopvang is zoveel meer dan alleen het opvangen van kinderen. We willen dat een kind groeit, eigen talenten ontdekt én benut. Lekker in zijn vel zit. Dat kan alleen als we samen continu werken aan kwaliteit.

  Samen met ouders
  Kinderopvang is pas goed als wij leveren wat ouders van ons verwachten. En het liefst doen we daar nog een schepje bovenop. Contact met ouders vinden we daarbij erg belangrijk. Niet alleen het dagelijkse praatje, maar ook officieel, zodat we uitgebreid van gedachten kunnen wisselen over alles wat met kinderopvang te maken heeft.

  Stichting Kinderopvang Heerhugowaard heeft twee organen waarin ouders zijn vertegenwoordigd: de Centrale Cliëntenraad (CCR) en de oudercommissies op de opvanglocaties.

  Goede kinderopvang leveren we in verbinding met ouders. Vragen, opmerkingen en kritische noten zijn daarom altijd welkom, want samen creëren we de beste opvang voor jouw kind.

  Samen met school
  Stichting Kinderopvang Heerhugowaard werkt veel samen met basisscholen. Al onze locaties zijn dan ook in of dichtbij een basisschool. Hiermee is er voor de kinderen niet alleen onderwijs en opvang in hetzelfde pand, maar ook een duidelijke doorgaande lijn. Opvang en onderwijs werken samen om kinderen te ondersteunen bij hun ontwikkeling en bij het vinden van hun plek in de wereld.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply