Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De beste start voor jouw baby

  De geboorte van een kind roept een mix aan gevoelens op: geluk, blijdschap, trots en liefde, maar ook onzekerheid of zorgen. Juist in die eerste roerige week is het emotionele, lichamelijke én huishoudelijke evenwicht soms ver te zoeken. Zeker als vermoeidheid opspeelt door gebroken nachten. Hoe heerlijk is het dan om een baken van rust en steun te hebben waarop je gezin met alle vragen kan terugvallen: jullie eigen kraamzus.

  Kraamzorg is intiem en dichtbij, en daarom bieden wij één kraamverzorgende voor de hele kraamtijd. Zelfs als jouw kraamzus al komt assisteren bij de bevalling – thuis of in het ziekenhuis – is het bij ons vanzelfsprekend dat zij dan ook de rest van de kraamtijd verzorgt. Zodat jullie je veilig en vertrouwd voelen in een periode die toch al spannend en hectisch genoeg is.

  Dunstan Babytaal
  Veel ouders vinden het moeilijk te herkennen wat hun pasgeboren baby nodig heeft. Dit is ook logisch, want jullie moeten nog aan elkaar wennen en vooral bij een eerste baby is alles nieuw en spannend. Wij begrijpen dan ook maar al te goed dat je wilt weten waarom je baby huilt, zodat je weet welke behoefte hij of zij heeft en je direct met een juiste oplossing kan komen. Hiermee helpen wij jou en je partner graag op weg tijdens de kraamtijd.
  Hoe werkt het? Iedere pasgeboren baby communiceert met vijf specifieke geluiden die elk een eigen betekenis hebben: honger, moe, boertje, buikkramp of ongemak. Deze geluiden zijn gebaseerd op de basisreflexen van een baby en daardoor onafhankelijk van de taal die de ouders spreken, het is niet aangeleerd. Het juist interpreteren van, en het inspelen op de geluiden van een baby zorgt voor minder huilen, betere voedingen, meer slaap en minder stress. Dat geeft rust en vertrouwen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply