Rate this post
 • De beste start voor jou en je kindje
  Rate this post

  Het krijgen van een kindje is een heel  bijzondere en unieke ervaring in jouw leven. De kinderwens, het zwanger worden, de bevestiging dat je echt zwanger bent en de gedachte dat je binnenkort gaat bevallen en dan je kindje in je armen krijgt: het is allemaal even indrukwekkend. Een goede begeleiding is  hierbij belangrijk.

  Als je op zoek gaat naar een verloskundigenpraktijk, heb je vast allerlei wensen. Heel logisch ook, want je wilt goed begeleid worden tijdens jouw zwangerschap en bevalling. Je zal de verloskundige meerdere keren zien in de zwangerschap en tijdens en na de bevalling. Het is dus een belangrijk persoon in deze periode en dan is het fijn dat jullie een klik hebben en dat je je goed voelt in haar handen. Verloskundigenpraktijk Tiel bestaat uit Meriam Reuser en Janneke van ‘t End: twee ervaren verloskundigen die veel aandacht en passie voor hun werk hebben. Janneke: ‘Bij ons kun je al terecht als je een kinderwens hebt. De periode vóórdat je zwanger wordt, heeft een grote invloed op de kans om zwanger te worden en op de gezondheid van jou en je baby. Jullie leefstijl is daarom belangrijk voor het slagen van de zwangerschap en de ontwikkeling van jullie kindje. Het is dus goed om daar over na te denken op het moment dat je zwanger wilt worden.  Wij adviseren jullie daar graag over.’

  Persoonlijk en vertrouwd
  ‘Als je eenmaal zwanger bent, kom je geregeld bij ons langs voor controles en echo’s. Bij ons staat een persoonlijke benadering centraal. We hebben er bewust voor gekozen om met z’n tweeën in onze praktijk te werken. Zo kunnen we een persoonlijke band opbouwen met al onze cliënten en kunnen zij altijd rekenen op een bekend gezicht tijdens de controles en de bevalling. We nemen alle tijd voor onze afspraken en als je een vraag hebt of je zorgen maakt, kun je ons altijd bellen. Wij staan voor je klaar als jij dat nodig hebt’, aldus Janneke.

  Natuurlijk bevallen
  ‘Een goede bevalling is volgens ons een bevalling waar je tevreden op terugkijkt. Dit kan thuis zijn onder leiding van ons, poliklinisch in het ziekenhuis of onder begeleiding van een gynaecoloog. We hebben een goede samenwerking met de gynaecologen in Tiel. Waar het om gaat is dat jullie kindje de beste start krijgt en dat jullie goed begeleid worden. Samen bespreken we de bevalling en beantwoorden wij al jullie vragen. Per cliënt bekijken we welke zorg nodig is en aan de hand daarvan maken we samen een specifiek en persoonlijk zorgplan. Wil je zo natuurlijk mogelijk bevallen, op eigen kracht met zo min mogelijk ingrepen of pijnstilling? Dan is dat zeker mogelijk. Ook bevallen in bad is mogelijk. Wij spelen in op jouw wensen en behoeften en staan achter jou. Na de bevalling komen we nog een aantal keren langs voor de nodige kraambedcontroles, houden we jou en de baby goed in de gaten en sluiten we samen ons traject af’, besluit Janneke.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply