Rate this post
 • Het beste water voor jou & je woning
  Rate this post

  In drinkwater kan kalk voorkomen, of eigenlijk is het calciumwaterstof­carbonaat. Nou is kalk niet direct schadelijk, maar door een teveel aan kalk in het water kan het wél gebeuren dat je huid sneller uitdroogt (vooral als je een gevoelige huid hebt), waardoor er huiduitslag kan ontstaan of je huid gaat schilferen of jeuken. Dat wil je natuurlijk het liefste voorkomen, en dat kan met een waterontharder.

  Een waterontharder zorgt voor zacht en kalkvrij water. Dit heeft meerdere voordelen, zowel voor de gezondheid van jou en je gezin als financieel en het onderhoud van je woning. De aanschaf van deze waterontharder verdient zich al in drie jaar terug, en in de tussentijd ervaar je direct het gemak.

  De voordelen op een rij!
  – De badkamer blijft als nieuw: geen kalkaanslag meer.
  – Geen kalkaanslag meer op spiegels, glaswanden en ramen.
  – Gemakkelijk schoonmaken van je sanitair en tegels.
  – De vaatwasser heeft geen zout meer nodig en de vaat wordt schoner.
  – Wasgoed wordt zachter en is gemakkelijker te strijken.
  – Halvering van alle schoonmaakmiddelen (inclusief vaatwastabletten, waspoeder, zeep en shampoo).
  – Langere levensduur en betere werking door een kalkvrije cv-ketel, waterkoker, koffiezetapparaat, vaatwasser en wasmachine.
  – Kranen blijven van binnen schoon en gaan langer mee.
  – Vermindert huidirritaties (dus geen of minder last van droge huid, eczeem, acne of psoriasis).
  – Goed voor het milieu, besparing op (agressieve) schoonmaakmiddelen, apparaten gaan langer mee en zijn zuiniger in het verbruik.
  – Werkt zonder stroom

  Over Van Meerendonk ­Waterontharders
  Van Meerendonk is sinds 2003 een zelfstandig bedrijf in de badkamerwereld. Na de vele positieve ervaringen met waterontharders zijn we overstag gegaan: in 2013 zijn we langzaam overgegaan naar de wereld van de waterontharding; eerst als bijproduct en nu als specialisme. Sinds september 2016 hebben we een magazijn tot onze beschikking, en sinds 1 januari 2017 is onze showroom ook dagelijks voor klanten geopend. Jaarlijks worden er enkele honderden waterontharders door ons geplaatst. Zowel particulieren als zakelijke klanten zijn bij ons van harte welkom.

  Van Meerendonk Waterontharders
  Tinnegieter 33B, 9502 EZ Stadskanaal
  0599-850626
  info@waterkanbeter.nl
  www.waterkanbeter.nl

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply