Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De beste zonwering voor jou
  Rate this post

  Je wilt in de zomer in de tuin natuurlijk zoveel mogelijk genieten van de mooie dagen. Maar binnen wil je het ook aangenaam houden. En met de nieuwe buiten­leven-producten kun je jezelf niet alleen beschermen tegen het zonnetje, maar ook tegen regen en wind…

  Voorberg Zonwering & Buitenleven heeft ruim 20 jaar ervaring in topkwaliteit zonwering. Samen met jou zoeken wij het product dat bij jou, je woning en je budget past.

  Aanbod
  We bieden zonwering voor zowel buiten als binnen, waaronder screens, markiezen, uitvalschermen, terraszonwering, rolluiken, panelen, jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen, lamellen en shutters. Buitenleven-producten, zoals overkappingen in textiel, glas of met bedienbare lamellen, zijn enorm populair. Ze maken het mogelijk om ook van je tuin te genieten als het wat minder zomers weer is.

  Kwaliteitsmerken
  We geloven in sterke merken. Weinor, Luxaflex, ­Sunmaster, Pallazzo, Jasno en Verosol: betrouwbare leveranciers met ijzersterke garanties die vooroplopen in kwaliteit en productontwikkeling, én die je niet laten zitten als er onverhoopt iets misgaat. Jouw zonnescherm hangt tenslotte zo’n 20 jaar in weer en wind. En wat de prijs betreft, doen we je een scherp voorstel waarover je niet meer hoeft te onderhandelen.

  Kijk voor meer informatie op de website, doe inspiratie op in de fotogalerijen en kom naar onze showroom om alles in het echt te zien. Er is meer mogelijk dan je dacht. Wij geven je graag een goed advies, een goed gevoel en een prijs­opgave. De koffie staat klaar!

  Prijswinnende zaak
  Op 9 november 2015 is Voorberg Zonwering en Buitenleven tijdens de Branchedag Zonwering uitgeroepen tot Zonvakker van het Jaar. Deze award wordt jaarlijks ­uitgereikt door Zonvak Magazine aan ‘het beste zonweringsbedrijf in Nederland’. Bij de Zonvakker van het Jaar beoordeelt de jury de geselecteerde bedrijven elke keer op tien van tevoren vast gestelde criteria, zoals vakmanschap, duurzaamheid, ­showroomuitstraling, ondernemerschap en toekomstvisie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply