Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De beste zorg, voor jou en je baby
  Rate this post

  Je bent zwanger. Gefeliciteerd! De volgende stap is om een echo te laten maken. Zo kom je erachter of hartactie aanwezig is en of het zich in de baar­moeder bevindt. 

  Bij Echo Zuid maken we medische en pretecho’s. In welk stadium van je zwangerschap je ook bent: iedereen kan bij ons aankloppen voor een afspraak.

  Met onze lange ervaring weten we als geen ander dat je de best mogelijke zorg voor jou en je baby wilt ontvangen in een prettige en veilige omgeving. Wij bieden deskundigheid en een vriendelijke ambiance buiten de ziekenhuissfeer, en nemen altijd rustig de tijd om alles uit te leggen.

  Ook bieden we vrouwenzorg, zoals het plaatsen van spiraaltjes en andere anticonceptiemethoden.

  Medische echo’s
  Een medische echo laten maken is belangrijk in verschillende stadia van je zwangerschap. De meeste medische echo’s worden vergoed door je verzekeraar. Er zijn echter uitzonderingen.

  Bij Echo Zuid kun je een echo tijdens of voor je zwangerschap laten maken. Ben je aan het proberen zwanger te raken of ben je een fertiliteitstraject in het buitenland gestart? Ook dan kunnen we een echo maken.

  Je kunt bij ons terecht voor de volgende medische echo’s:
  – vroege echo
  – termijnecho
  – combinatietest / nekplooimeting
  – seo 20-wekenecho
  – ligging 36 weken
  – gynaecologische echo

  Pretecho’s
  Naast de medische echo’s is het ook leuk om een pretecho te laten maken om bijvoorbeeld te kijken wat het geslacht is. Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig hoe hij of zij zich heeft ontwikkeld in de laatste weken. En wat is er leuker dan een filmpje van je ongeboren baby aan je familie en vrienden te laten zien?

  Er zijn verschillende pretecho’s mogelijk:
  – geslachtsbepaling
  – 2D-echo op eigen verzoek
  – 2D-echo met dvd
  – 3D/4D-echo met dvd

  Binnenkort hebben we het modernste echo-apparaat in onze praktijk! Pretecho’s worden niet door de verzekeraar vergoed.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply