Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Beter in balans met chiropractie
  Rate this post

  Regelmatige controle door een chiropractor zorgt ervoor dat je lichaam beter in balans blijft, beter functioneert en beter bestand is tegen stress. Ga ook eens langs bij de chiropractor!

  De laatste jaren neemt chiropractie een enorme vlucht in ons land. Mensen met vermoeidheidsverschijnselen, stijfheid, concentratie- en slaapproblemen lopen vaak van de ene naar de andere specialist. Soms worden alleen de symptomen aangepakt. Dan werkt zo’n behandeling maar even en zijn de resultaten van korte duur. Chiropractie werkt juist aan de kern. Wanneer een gewricht weer op z’n plek zit, de spieren zich kunnen ontspannen en de zenuwen weer vrij baan hebben, dan is de werkelijke oorzaak van de problemen weggenomen. Je voelt je weer gezond en vaak blijven de klachten weg. Ook als je niet precies je pijn kunt traceren, kan de oorzaak toch in het zenuwstelsel liggen.
  Bij ChiroPraktijk Waalstad ligt de nadruk op de behandeling van de wervelkolom. Tijdens het eerste bezoek spoort de chiropractor de oorzaak op en kan de blokkade worden vastgesteld. Dan volgt meteen een eerste behandeling. Omdat klachten zich vaak over een langere periode ontwikkeld hebben, zijn meerdere afspraken meestal noodzakelijk. In de pijnbestrijdingsfase wordt de normale beweeglijkheid van het gewricht hersteld, in de stabiliserende fase gaat de patiënt weer normaal functioneren en de onderhoudsfase dient ter voorkoming van terugval. En bij alle behandelingen is sprake van een persoonlijke aanpak. De chiropractor legt precies uit wat hij doet en er is gelegenheid om tijdens of na de behandeling vragen te stellen.

  Correctie
  Wanneer de chiropractor een blokkade constateert, voert hij een correctie uit door het uitoefenen van druk op een specifieke plaats. Niet alleen vastzittende gewrichten in de wervelkolom worden behandeld, maar ook in andere delen van het lichaam zoals heup en schouders.
  De behandelingen bij ChiroPraktijk Waalstad zijn meestal pijnvrij. De aanpak is voorzichtig, maar effectief. Het gaat om de nauwkeurigheid van uitvoering én de juiste techniek.

  Over ChiroPraktijk Waalstad
  Chiropractor Jason White is in de VS, na de achtjarige opleiding voor chiropractie, afgestudeerd als Doctor of Chiropractic (D.C.); een volwaardige universitaire studie met coschappen die onder andere in Engeland en Amerika wordt aangeboden. Deze internationaal hoog aangeschreven opleiding leidt op tot gedetailleerde kennis over gewrichten, de wervelkolom, het ruggenmerg en correcties. Behandelingen zijn op afspraak; ook ‘s avonds. ChiroPraktijk Waalstad wordt erkend door alle zorgverzekeraars.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply