Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Beter in je vel
  Rate this post

  Stressklachten zijn echt iets van deze tijd. We hebben het druk en ‘moeten’ veel, zoals presteren op het werk. Stress kost je lichaam veel energie. Het is dan goed om tijd voor jezelf te nemen en te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft, zoals hoofdpijn.

  Ik werk als psychodynamisch therapeut om mensen een helpende hand te bieden, om zichzelf te ontdoen van hun belemmeringen op alle levensgebieden (psychische en psychosomatische klachten). Door de veelzijdigheid van psychodynamiek, die bestaat uit verschillende moderne therapeutische technieken, kan ik de behandelmethode afstemmen op de persoon en haar/zijn problematiek. Het gaat verder dan ‘praten over’, maar is vooral ‘werken aan’! De onderliggende, vaak onbewuste oorzaken kunnen op deze manier bewust gemaakt worden, inzicht en begrip geven en emotioneel verwerkt worden. Hierdoor kan je eigen kracht zich vergroten, zodat je lekkerder in je vel komt te zitten en ‘het beter aan kan’. Zo kun je op een effectieve manier snel tot een gewenst resultaat komen. Werkvormen die ik hanteer, zijn bio-energetica (ademhaling, ontlading, diepe ontspanning), Systeemopstelling (familiegerelateerd), RET (Rationeel Emotieve Therapie), innerlijkkindwerk / regressie (bij trauma), hypnotherapie (visualisatie) en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren).

  Over mij Na ruim 20 jaar als zangpedagoge gewerkt te hebben, kreeg ik de behoefte om over methoden en mogelijkheden te beschikken voor het behandelen van de onderliggende psychische problematiek bij zangers en zangeressen die hun stem niet vrij konden laten klinken. Een effectieve aanpak daarvoor vond ik in psycho­dynamica, een kortdurende, oplossingsgerichte therapievorm, niet ­alleen voor zangers, maar voor iedereen met genoemde klachten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply