Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een beter leven. Het kan écht!
  Rate this post

  Mijn goede voornemen is mijn ‘natuurlijke zelf’ te zijn. Niet alleen op 1 januari, maar elke dag. Ik kies voor bewustwording, waardoor ik meer mijn ‘natuurlijke zelf’ kan zijn. Durf jij te geloven dat bewustwording je leven daadwerkelijk verandert? Of geloof je er bij voorbaat niet in dat verandering van jouw situatie mogelijk is en doe je er daarom geen moeite voor?

  ‘Je bent wie je bent en je creëert je eigen leven.’ Oei, dat is een uitspraak die veel onrust en zelfs boosheid kan veroorzaken.
  Een klein voorbeeld uit de wetenschap. Ons lichaam bestaat voor circa 50 tot 70% uit water en water is een geheugendrager. Wat je denkt, wat je gelooft, wat je als waarheid beschouwt, zelfs waar jij je aandacht aan geeft, programmeert het water in je lichaam. Probeer je dan eens voor te stellen wat je daarmee voor jezelf creëert en wat dat voor gevolgen heeft voor je lichaam en jouw leven. Komt dat wat jij denkt, gelooft en als waarheid beschouwt overeen met jouw ‘natuurlijke zelf’?
  Stel je dan eens voor dat wanneer je anders gaat denken, geloven en een andere waarheid ontdekt je hiermee je leven op een andere manier kunt creëren. Kort door de bocht, maar niet onwaar: jij transformeert (verandert) jouw lichaam naar dat waar jij je mee verbindt (door gedachten, waarheden en aandacht).Wil je hier meer over weten, neem dan contact met me op. Ik faciliteer mensen op weg naar hun ‘natuurlijke zelf’. Bij het tonen van dit artikel krijg je 50% korting op je eerste afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply