Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Beter door een nare periode heen
  Rate this post

  Tijdens behandelingen tegen borstkanker komen zowel je lichaam als je emoties onder hoogspanning te staan. Je hebt te maken met vermoeidheid en kunt last krijgen van bijwerkingen. Healing Touch geeft ontspanning én is een manier om je lichaam te ondersteunen, zodat je de  behandelingen in een betere conditie kunt ondergaan.

  Met Healing Touch werkt behandelaar Sieka Hogendorf met het energieveld van de cliënt, die gekleed op de behandeltafel ligt. Door lichte aanrakingen komt de energie meer in balans, waarbij bijwerkingen van chemotherapie en bestraling verminderd kunnen worden. Cliënten van Sieka hebben de ervaring dat ze beter zijn opge­wassen tegen de behandelingen in het ziekenhuis. Vóór de operatie kan Healing Touch zorgen voor meer rust. Na de operatie kan Healing Touch pijn verminderen of voorkomen, en kan de methode zorgen voor een sneller herstel.
  Ook kan Healing Touch de neveneffecten van de narcose wegnemen. Zoals cliënte Christine (borstkanker met uitzaaiingen) zei: ‘Mijn lichaam juicht na een behandeling met Healing Touch.’ Sieka kan verder begeleiding bieden rond de emotionele kant van borstkanker.  Ze biedt als ervaringsdeskundige handvatten om op een goede manier om te gaan met de diagnose: hoe kun je de regie houden over je leven? Hoe kom je door die periode heen?  Sieka is daarnaast ademcoach, en geeft workshops rond een goede ademhaling. Die kan in  stressvolle situaties, zoals borstkanker, ruimte en helderheid geven. Ben je benieuwd of haar ondersteuning ook jou kan helpen?  Neem dan contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply