Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Beter omgaan met (examen)stress
  Rate this post

  De schoolexamens komen er weer aan:  de spanning stijgt, hier en daar neemt  de nachtrust af, spelen darmen op… De examenstress is weer in het land!

  Zenuwen horen bij het neerzetten van prestaties, maar ze mogen niet gaan overheersen! Het is heel normaal dat je gezonde spanning voelt bij bijvoorbeeld spreekbeurten, toetsen en examens. Door deze spanning presteer je vaak net even beter. Het kan echter ook tegen je werken. Wanneer je bang bent om af te gaan of denkt het niet te kunnen, heb je echt hinder van de spanning. Veel gehoorde klachten zijn een gespannen gevoel, slechte eetlust, opspelende maag en/of darmen, verminderde nachtrust, moeite met concentreren, tot aan paniekaanvallen en black-outs toe.
  Wat helpt? Gezonde voeding, voldoende rust, en jezelf zo goed mogelijk voorbereiden op de examens. Ook helpt het om over de angsten te praten met mensen in je omgeving. ­VoetreflexPlus therapie ondersteunt je ook in deze periode. Hoe fijn is het om rond deze stressvolle periode tot rust te komen en ontspanning te ervaren. Doordat je meer in balans bent, zal de concentratie verbeteren, ga je rustiger de examenperiode in en kom je tot betere prestaties.
  VoetreflexPlus therapie is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) en werkt op de Qi (levensenergie). Het werkt ontspannend en vitaliserend. De bloedcirculatie verbetert (aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen) en stimuleert de lymfe (afvalstoffen worden sneller afgevoerd). De behandeling kan ondersteund worden met vitaliserend water.  Dit is gezuiverd water dat door ionisatie veel antioxidanten bevat. Het werkt diep door in de cellen waardoor je afvalstoffen nog sneller kwijtraakt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply