1.6/4 - (1 stemmen)
 • Beter omgaan met pijn door oefentherapie
  1.6/4 - (1 stemmen)

  Heb je pijn in je rug, steeds terugkerende nek-, heup- of kniepijn of ben je helemaal ‘op’ na een dag werken achter de computer? Denk je ook met enige regelmaat ‘Ach, vervelend, maar het trekt wel weer weg’ of ‘Tja, daar is toch niets aan te doen’?

  Oefentherapie is een prima manier om klachten te verhelpen, te verminderen én te voorkomen. Ook wanneer klachten lastig te duiden zijn, biedt oefentherapie een oplossing. Wij werken samen met jou aan een structurele oplossing voor jouw klachten.
  Tijdens de eerste afspraak bespreken wij wat jouw klachten zijn, welke belemmeringen er zijn, hoe je beweegt, wat jouw leefstijl is en hoe jouw dagelijkse programma eruitziet. Samen analyseren wij jouw bewegingsgedrag en bepalen we het behandeldoel.
  Vervolgens krijg je een persoonlijk oefenprogramma. Dit programma bieden we in een aantal stappen aan. In iedere behandeling krijg je houdings- en bewegingsinstructies en maak je je de oefenstof eigen. Bij elke nieuwe afspraak bespreken we jouw ervaringen en het verloop van de klachten. Zo ontdek je stap voor stap gezondere manieren van bewegen.
  De bewegingsoefeningen sluiten zoveel mogelijk aan op jouw activiteiten in het dagelijks leven. Deze aanpak maakt de behandeling laagdrempelig én zeer effectief. Oefentherapie geeft grip en controle op je dagelijkse houding en bewegingen, dankzij inzicht in jouw eigen activiteiten en door de training die aansluit op jouw levensstijl.
  Josien Kiès is in 1984 afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar. Zij heeft veel ervaring met het behandelen van kinderen en volwassenen met pijnklachten, bewegingsbeperkingen, ademhalingsproblemen, spanningsklachten en houdingsafwijkingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply