Rate this post
 • Beter sporten, werken en leven met sportmassage
  Rate this post

  Wil je lekker kunnen sporten, werken en leven zonder blessures, pijnlijke spieren, pijnlijke gewrichten of ‘vastzittende’ schouders? Kom dan langs.

  Mijn sportmassage is een doeltreffende vorm van massage en behandeling, waarbij je spieren onder handen worden genomen en blessures worden opgeheven. Het doel van de massage en de behandeling is het opheffen van blokkades in je lichaam en een verbetering van de doorbloeding van je spieren. Het resultaat is dat je je beter voelt en weer goed kunt functioneren tijdens het sporten, werken en het dagelijkse leven. Met andere woorden: je spieren herstellen.
  Naast het herstellen van je spieren geeft massage ook aan de rest van je lichaam een betere doorbloeding. De massage en behandeling is er voor het voorkomen, behandeling van en het herstel van en na een blessure. Klachten van overbelasting of verkeerde belasting worden aangepakt, en je krijgt adviezen ter voorkoming van klachten.
  Stressklachten, veroorzaakt door een hoge werkdruk op je werk, leiden tot een pijnlijke hoge spierspanning en vastzittende spieren. Massage gericht op spanning en stress laat deze spanning en spierpijn verdwijnen.

  Resultaat
  Klanten die bij mij komen, gaan met meer resultaat weg dan ze verwachten. Voorbeeld: een nieuwe klant die met rugklachten komt, vergeet zijn langdurige knieklachten te benoemen, omdat hij gewend is dat deze klachten er zijn en deze door behandelingen in het verleden niet verholpen zijn. Na een aantal massages zijn niet alleen de rugklachten, maar ook de knieklachten verholpen.
  Ik kijk naar het totale beeld van mijn klant. Zowel de klacht als de oorzaak en/of reden van de klacht, de persoon en de (werk)omstandigheden onderzoek ik.

  Als je denkt dat ik iets voor jou kan betekenen, maak een afspraak en kom bij me langs. Dan kijken we samen wat ik voor je kan doen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply