Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Beter in je vel tijdens ziekte
  4/4 - (1 stemmen)

  Als je ziek bent, voel je je niet alleen ­lichamelijk slecht, maar je ziekte heeft ook een effect op hoe je je geestelijk voelt. Je lichaam heeft je immers in de steek gelaten! Yoga kan een positieve bijdrage leveren aan de manier waarop je omgaat met je ziekte, en kan zo het herstel bevorderen.

  Yoga is gericht op het in balans brengen van je lichaam en geest door middel van yogahoudingen, ontspannings- en ademoefeningen en meditatie. Je krijgt meer controle over je lichaam en meer grip op je gedachten. ­Doordat je je aandacht naar binnen richt, krijg je meer rust en kalmte, en dat zorgt ervoor dat je beter in je vel komt te zitten, ­waardoor je ziekte draaglijker wordt. Het revalidatieproces verloopt beter en je kunt eventuele behandelingen gemakkelijker ondergaan.
  Je kunt yoga gewoon tijdens je ziekte doen. Alle houdingen en oefeningen zijn namelijk aan te passen aan wat je wél kunt. Je hoeft er dus niet superlenig voor te zijn.
  Yogadocente Gerbera Young biedt als Personal Yoga Coach individuele yogalessen aan als je te maken hebt met een ernstige ziekte, waarin alle aandacht op jou en jouw mogelijkheden gericht is. In 6 tot 8 wekelijkse of tweewekelijkse lessen van een uur kun je merkbare resultaten boeken!
  De lessen vinden plaats bij Sport en Gezondsheidsclub ProActief (Trekweg 51, 1338 GA ­Almere). Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply