Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een betere en mooiere huid

  Heb je last van huidirritatie, en rode of schilferige huid, couperose of adertjes, en vind je je huid er niet mooi uitzien? Heb je al van alles geprobeerd, maar kom je geen stap verder? Ga dan naar een specialist in huidverbetering!

  Huidverbetering gaat verder dan huidverzorging. Schoonheidsspecialiste Marianne Folst werkt in haar praktijk met de Cos-Medico, een apparaat waarmee allerlei huidaandoeningen aangepakt kunnen worden. Je kunt in de praktijk terecht voor oxydermabrasie, microdermabrasie, ultrasone cavitatie en peeling, naaldloze mesotherapie en radiofrequentie. Deze behandelingen worden geintegreerd in één behandeling, inclusief serums en een masker, dat aangepast wordt aan jouw huidtype. Er kan los met een apparaat gewerkt worden, maar er zijn ook mooie combinaties mogelijk, zoals microdermabrasie en naaldloze mesotherapie of microdermabrasie in combinatie met radiofrequentie.
  Je kunt de behandelingen los ondergaan, maar om echt resultaat te bereiken, is een kuurbehandeling nodig. Een kuurbehandeling bestaat uit 3 tot 15 behandelingen. Dit is onder andere afhankelijk van het regenererend vermogen van de huid.
  Iedere behandeling wordt voorafgegaan door een intake en een huiddiagnose / huidmeting. Aan de hand hiervan worden het behandelplan en het huidadvies opgesteld.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply