Rate this post
 • Betrouwbaar, compleet en in de buurt
  Rate this post

  Zwanger? Gefeliciteerd! Er is een bijzondere periode aangebroken, waarvan je hopelijk volop geniet. Het is ook een periode waarin je een aantal belangrijke beslissingen neemt. Een daarvan is hoe je de opvang gaat organiseren na je verlof. Opvang door opa en/of oma, kinderopvang, een gastouder, oppas, au pair of een combinatie: er is een wereld aan mogelijkheden.

  Bij de SKA wordt je kindje door deskundige medewerkers met liefdevolle aandacht en warmte verzorgd. Een deel van de groepsruimte is speciaal voor de baby’s ingericht. Wij stimuleren de ontwikkeling van de baby’s, dreumesen en peuters met educatieve programma’s. Spel is daarbij de basis!

  Het bijzondere van opvang op een kinderdagverblijf is dat het in een groep gebeurt. Bij ons leert je kind met andere kinderen omgaan, samen te delen en te spelen. Dat is goed voor de sociale ontwikkeling. Ook op andere gebieden ontwikkelen kinderen op het kinderdagverblijf spelenderwijs veel vaardigheden en talenten.

  Zien hoe het met je kindje gaat
  Via het ouderportaal ‘Mijn SKA’ kun je zien wat je kind bij ons beleeft. Met foto’s en een digitaal schriftje. Er is zelfs een speciale SKA-app voor mobiel en tablet! Op het moment dat het jóu het beste uitkomt, kun je lezen hoe je kind het op het kinderdagverblijf heeft gehad. Vaak staat het er al op vóór je je kind komt halen!

  Klein label
  Heb je genoeg aan beperkte openingstijden? Omdat je thuis werkt of omdat je de werktijden van jezelf en je ­partner kunt afstemmen? Omdat je weinig reistijd hebt of onder schooltijd werkt? Of omdat je korte dagen opvang gewoon prettig en overzichtelijk vindt, voor jezelf of je kindje? Kies dan ‘klein label’! Klein label is opvang in het kinderdagverblijf, met korte dagen en een klein prijskaartje.

  Mixen mag
  Een dag op het ‘reguliere’ kinderdagverblijf bestaat uit twee dagdelen van 5,5 uur. Een dag klein label uit twee dagdelen van elk 4 uur. Door opvang op het ‘reguliere’ kinderdagverblijf en klein label te combineren, ontstaan er oneindig veel mogelijkheden:
  – Je kunt een ochtend ‘regulier’ kinderdagverblijf ­combineren met een middag klein label of andersom.
  – Je kunt binnen een week één of meer dagen klein label combineren met één of meer dagen ‘regulier’ kinderdag­verblijf óf met oppas aan huis door bijvoorbeeld opa en oma.

  Rondleiding
  Wil je een kijkje nemen en de sfeer proeven op een van onze kinderdagverblijven? We nodigen je van harte uit voor een rondleiding! Bel of mail ons voor een afspraak. Kijk voor meer informatie op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply